shoes

Ibland glömmer jag bort resten av mig när jag recenserar produkter, ser till att lägga ner pengar på hudvård, makeup, ja, ni hänger med. Jag började springa i våras och springer som mest 11 km  (yay!) i taget när jag är ute på mina rundor. Jag trodde i min naivitet och okunskap att jag hade rätt skor för jobbet – ett par Nike FreeRun – och har lallat runt i dem och gjort mina fötter mer skada än nytta. För ett par månader sedan började jag få stora blodutgjutelser på fötterna och för någon vecka sedan fick jag världens spricka i en av dem. Behöver jag säga att jag har ont?

I söndags när jag behövde ha lite stadsluft var jag och sambo inne på nyöppnade XXL och fastän jag inte tänkt köpa ett par skor testade jag ett par Asics gel Nimbus 15 och fick ett sådant där halleluja-moment. Eftersom jag inte ansåg mig ha plånboken för dem åkte vi därifrån och då började helvetet – på riktigt. Det var som att mina fötter gjorde revolt efter att ha fått smaka på mjuka och stödjande sulor, så det slutade med att jag åkte tillbaka, grabbade tag i ett par skor och köpte dem. Och jag kan inte säga annat än att jag än så länge totalälskar dem (och springer runt inomhus och wohoar och töntar mig) och hoppas att mina fötter så småningom kommer bli glada igen.

Så kontentan av detta ordsvamleri – ta hand om hela dig – även dina hårt påfrestade fötter.

You May Also Like

One comment

Reply

Vill typ skrika WORD när det gäller detta – kunde ha varit jag som skrivit det mesta. Förr sprang jag väldigt mycket, oftast en halv mil om dagen och älskade det. Min egen stund. Sen hände en hel del grejer privat och jag mådde dåligt både psykiskt och fysiskt länge (att massa skit alltid ska hända på samma gång!?) och gick därmed upp en hel del i vikt och la springandet på hyllan. Har senaste 2 åren försökt komma igång med joggingen igen men går sådär, pga dåliga skor och fotskador. För 1-2 månader sedan fick jag låna en väns springdojjor och blev frälst och lyckades fynda samma skor för i stort sett ingenting (älskar fynd). Nu vill jag ha på mig dem hela tiden. Skulle jag få sova med dem för sambon så hade jag fan ta mig gjort det :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.