Den här EOTD’n har legat bland mina utkast ett tag nu. Jag vet precis varför jag inte lagt upp det, vilket egentligen bara är synd för det är inga större fel på den. Men så har man sådär kritiska ögon – ojämn och för långt-ut-lagd eyeliner, inte tillräckligt detaljerade bilder, oplockade ögonbryn – ja ni vet kanske vad jag pratar om. Jag blir så petig när jag vet att andra kanonduktiga människor ska granska det jag gör.

Men nu lägger jag upp den ändå, bara därför egentligen.

DSC_34j66DSC_34j64

Jag använde min fina Love & Beauty-palett från Forever 21 när jag gjorde den här looken. Jag använde den lila skuggan i högen över hela ögonlocket och lade bara en hint av den mer guldiga skuggan i ögonvrån för att göra lite mer av det hela. Produktlistan får bli lite bristfällig eftersom jag inte vet vad det var för saker jag använde fullt ut (det var ett tag sen som sagt).

Använt:

Too Faced Shadow Insurance
Forever 21 
Love & Beauty 16 shade shimmery shadow palette
IsaDora Glossy waterproof Eyeliner
Wet’nWild Megalenght waterproof Mascara

The Body Shop Tea Tree Squeaky-clean scrub
The Body Shop Nutroganics Drops of Youth
N°7 Beautiful Skin Day Cream spf 15 Normal/dry skin
Max Factor all day Flawless foundation
Loréal Nude Magique BB Powder
The Body Shop Shimmer Waves Coral

Åter till det jag pratade om förut. Känner ni på samma sätt ibland? Att inlägg fastnar halvvägs för att ni inte känner er nöjda med bilderna eller utförandet? Jag vet inte hur många NOTD-bilder eller EOTD-bilder jag slängt för att jag inte tycker att de är tillräckligt bra. Det är synd och skam egentligen, antar jag.

You May Also Like

8 comments

Reply

Oj det första jag tänkte när jag såg bilden var ohh så vackert och vad duktig hon är! Tror nog du ska lägga upp mer sådana bilder. Såg inget fel alls. :) underbar!

Reply

Åh, vad fin du är Viktoria! Tack så mycket :)

Reply

Jag gör det också! Men jag har försökt sluta och faktiskt lägga upp även det man inte är nöjd med. Om inte annat så åtminstone för att visa att man inte lyckas alla ggr!

Reply

Jag borde nog göra detsamma, jag vet inte hur mycket jag struntar i att lägga upp! Förhoppningsvis är det väl också så att man är sin egen värsta kritiker och att de som läser bloggen inte alls tycker detsamma :) Men jag håller med, det kan vara bra det med att visa att det inte alltid är kanon!

Reply

Jo, jag känner mycket väl igen mig. Fast jag försöker tänka på hur jag tittar på andras EOTD- och FOTD-bilder. Jag granskar dem inte kritiskt och lägger oftast inte märke till oplockade bryn eller dylikt. När jag tittar på andras bilder fokuserar jag bara på hur själva sminkningen ser ut. Hur ögonskuggorna är placerade och tonade, hur färgerna harmonierar osv. Så jag hoppas att majoriteten av de som läser sminkbloggar gör likadant. För att det finns ett genuint intresse för smink. Jag hoppas också att de som vill sitta och hitta fel är en väldigt liten del av läsarna. Och om de vill sitta och störa sig, be my guest. För mig blir de bara en till läsare i statistiken och det ser jag som positivt. ;)

Reply

Åh vilken bra tanke! Jag håller faktiskt med dig där. Ofta så tittar jag ju på komponeringen, skuggorna i sig, färgåtergivningen. Ja, jag brukar inte sitta och granska bilderna stenhårt, men med mina egna blir jag totalfnattig. Så lustig man kan vara egentligen. Jag tyckte verkligen om din tanke där :)

Reply

Du gjorde helt rätt i att lägga upp den här sminkningen ändå!! Allt blir inte hundra alla gånger, och den här är fin i vilket fall! :)

Reply

Åh, tack så mycket Elin! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.