Jag vet att det gick en hel del prat om att Essie For The Twill Of It var en Dupe till OPI’s Peace & Love & OPI (ett favoritlack!) men jag tycker att lacken skiljer sig rätt markant med varandra. De har helt olika djup i finishen och nä, jag tycker att vi kikar lite närmre på det förstnämnda.

FTTOI är ett duokromt lack som, beroende på vilket ljus som faller på, går i grått, lila och grönt. Ibland ser det ut att vara riktigt mörkt på naglarna – då ser det mest gråmetallic ut –  men det lila och det gröna träder fram i solen och i lampljus.

DSC_40N35 DSC_40G31 DSC_40G25 DSC_40B20

Jag har två lager For The Twill Of It på bilderna, toppat med ett lager Poshe (DET ÄR SLUUT!). Det var helt okej att lacka med och formulan är trevlig. Jag har som alltid svårt med Essies breda penslar, jag verkar aldrig få in den rätta knycken. Förvisso handlar det väl om att penseln FORTFARANDE är större än min lillfingernagel, haha.

Essie Nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, NELLY.COM, H&M, LINDEX & ELEVEN.SE

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh, måste plocka fram mitt for the twill of it lack igen, det är ju så tjusigt, själv älskar jag de breda penslarna i essie lacken men har man lite mindre nagelplatta kan det ju inte vara så roligt.

Reply

Ja det är ju verkligen urtjusigt! Haha, ja mina naglar är jättesmå i relation till deras breda pensel :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.