I fredags trillade ett litet paket ner i postnedkastet med smakprov på produkter från MeMeMe, ett märke jag själv inte varit i kontakt med men hört mycket gott om. Paketet kom från Sarmay Cosmetics, en nystartad webshop med ett växande utbud och förhoppningen att kunna tillgå med produkter som annars kan vara svåra att få tag på i Sverige.

Sidan och företaget som skapades 2012, drivs av Sandra Nynäs som i grund och botten är kosmetolog & makeup-artist.

DSC_41J86

MeMeMe Eyeliner Pencil Coal, MeMeMe Flawless Face Pressed Powder Natural, MeMeMe Nail Collection Long Lasting Gloss Lyrical

DSC_418K8

MeMeMe Eyeline Pencil Coal är en nattsvart kajal med mycket drag i. Mjuk och lättapplicerad. 79 SEK.

DSC_42J05

MeMeMe Flawless Face Pressed Powder Natural är ett Vitamin E-berikat kompaktpuder som ska ge ett lätt och fint resultat på huden. 129 SEK.

DSC_418K7

MeMeMe Nail Collection Long Lasting Gloss finns i trendiga nyanser och håller sig snyggt på nageln länge. Jag har fått hemskickat Lyrical (den mindre flaskan). Finns i två utföranden, 5 ml a 39 SEK, 12 ml a 79 SEK.

Jag tycker att det är riktigt trevligt när nya företag tar in nya märken i svensk handel. MeMeMe är ett märke jag har hört mycket gott om (speciellt deras rouge-boxar) och ser gärna mer av dem. Jag är riktigt nyfiken på Flawless Face Pressed Powder!

Oturligt nog har mitt paket hanterats både ovarsamt och långsamt. Kompaktpudret har gått sönder, trots vadderat kuvert och om vi ska gå på när det bifogade informationspappret skrevs ut skickades det ut någon gång i oktober. Lite lågvattenmärke för posten där.

Har ni hört talas om Sarmay Cosmetics? Kanske har ni handlat därifrån? Berätta!

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag blev kontaktad av Sandra idag och ska också få lite pressprover :) Ska bli spännande!

Reply

Blev kontaktad jag med men känner inte att märket lockar mig, vill först se mer av det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.