IsaDora lanserade under hösten sin Under Cover Face Primer, en primer framtagen för att ge huden en jämn och mjuk yta att arbeta på. IsaDora listar på sin hemsida en rad egenskaper UCFP bidrar med: bland annat reducerar den blank hy och lämnar en matt och jämn yta att applicera foundation och andra produkter på. Den verkar också återfuktande och dämpar allt från pigmentfläckar, röda partier och fina linjer.

UCFP har funnits i min makeupbag sen i september när Malin först lånade ut sitt exemplar till mig – och på den vägen är det. Jag blev toppennöjd av resultatet redan då och kunde inte låta bli att köpa mig ett eget exemplar när jag kommit hem och insett att det var en primer jag saknade.

DSC_344K6

 UDFP kommer i en smidig tub som är lätt att hantera. Den ligger bra i handen och det är inte nu förrän mot slutet det börjar bli svårt att få ur det sista. Jag brukar ta en klick stor som en ärta på fingertopparna innan jag masserar in primern i huden. Man märker väldigt snabbt när man tagit för mycket, huden blir lite för silikonig och ger inte lika bra resultat som när man tagit ”rätt” mängd.

Jag applicerar UCFP efter serum och dagkräm och låter verka i ett par minuter så att den hinner sätta sig i huden. Därefter applicerar jag foundation, concealer, puder, ja – resten av karusellen. Min foundation glider märkbart på lättare de dagar (nu alla dagar) jag använder mig av IsaDoras primer i jämförelse med de (väldigt få) dagar jag går utan. Huden blir märkbart jämnare, mattare och jag upplever att makeupen blir mer hållbar.

Jag behöver bättra på finishen under dagen eftersom jag inte riktigt håller mig matt från morgon till kväll, men det upplever jag alltid oavsett produkter jag använder. Jag är riktigt nöjd med min Under Cover och tror nog att det blir ytterligare inköp när jag tagit slut på den jag har. Har ni testat denna, vad tyckte ni i sådana fall?

IsaDora Under Cover Face Primer innehåller 30 ml och har ett rekommenderat pris på 159 SEK. Finns bland annat på KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX, NELLY.COM, ELEVEN.COM, OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.