För ett tag sen köpte jag en hel hög produkter från E.L.F när de hade en av sina reor och jag samlade på mig en hel del rouge jag hört bra om. Jag har planerat att göra det här inlägget flera gånger men inte kommit till skott och häromdagen fick jag en kommentar från Johanna som undrade hur dessa var.

E.L.F erbjuder oss med Baked Blush ett rouge med rik pigmentering, ”long-lasting formula”, och ett naturligt fräsht och hälsosamt glow. Jag beställde hem tre av fyra nyanser – Peachy Cheeky, Pinktastic & Passion Pink. Det fjärde, Rich Rose, fick inte följa med för jag tyckte att det var lite för mörkt för min hudton (likblek).

DSC_394H3 DSC_39G50 DSC_406G1

Peachy Cheeky är ett korallrosa-ish rouge med guldigt skimmer. Det är rikligt pigmenterat och ger ett härligt glow till kinderna utan att bli för mycket. Det är en fin varm nyans som jag trivs väldigt bra i och uppskattar att bära. Ett sånt där rouge jag använder dagligen och antagligen kommer nötas mycket på framöver.

DSC_39H45 DSC_39G48 DSC_40H62

Passion Pink är ett rosa rouge som går åt det mer lite kalla hållet än vad Peachy Cheeky gör. Det ger liksom PC ett fint glow till mina kinder och har kommit att bli väldigt användbart den sista tiden. Fint pigmenterat, lätt att hantera på borsten. Jag använder inte det här rouget riktigt lika mycket som PC för att jag inte är så van med rouge som är ”såhär” rosa. Dags att ändra på!

DSC_39H51DSC_39H53DSC_4G060

Pinktastic är ett rouge i glödande guldaktig kaliber med inslag av rosa och jag kan med en gång säga att jag mest använder det som lite extra glow till de andra två än att enbart applicera med denna. Det ger ett varmt lite guldigt resultat som synes på swatchen ovan och blir grymt fint som komplement till andra rougeprodukter.

Jag tycker att E.L.F’s Baked Blush är läckra, fint pigmenterade och lättanvända. Det finns liksom ingenting att klaga på. Man får en kanonprodukt för en liten peng som håller länge och väl och man behöver inte få några skuldkänslor om man bestämmer sig för att köpa flera 

Har ni testat Baked Blush, vad tycker ni om dem?

E.L.F Baked Blush kostar 3.75 Pund, cirka 36 SEK och finns att köpa på E.L.F’s hemsida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.