Jag älskar att min familj, släkt och vänner fortfarande inte gett upp tanken på att hitta de ultimata skönhets-julklapparna till mig. I år har det varit extra mycket skönhetsprodukter under julgranen för min del och jag har blivit totalöverraskad åt både höger och vänster. Det är saker från CND, Etude House, Depend, Nicki Minaj, Make up Store, Victoria’s Secret, Boutique och Real Techniques och ja, jag är överväldigad utav dess like – ni hör ju!

DSC_00k03

Kolla bara dessa två lack från koreanska Etude House – de är sockersöta som få! Jag har blivit totalbortskämd av allt från sambo, kusiner, bästa vänner, föräldrar och lillasyster och är så himla glad över att de vill pyssla ihop sådana här saker till mig 

Har ni fått några skönhetsklappar? Berätta! 

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag fick nästan inga julklappar i år av min man eftersom vår New York resa var julklappen till oss båda. Men av min mmama så fick jag Isadoras Peel off base.

Roliga julklappar du fick!!

Reply

ååååh, new york! Dit vill jag med åka :) Det förstår jag verkligen, men jag HOPPAS åtminstone att du gjorde några fina fynd där borta. Åh, hoppas du gillar det!

Reply

Å så söta! Nästa för söta fr att användas, men bara näästan :) Ser fram emot att få se hur de ser ut på naglarna

Reply

Haha men precis! Tur att flaskorna ändå är hyfsat stora så att de förhoppningsvis inte tar slut så snabbt :D Nu har jag precis börjat provköra Depends gelhemma-grunk, så det kan dröja ett tag innan jag visar dessa men jag ska göra det så snart jag kan :D

Reply

Åh, de ser superfina ut! Har de några namn? :D

Jag fick en massa fina skönhetsklappar, dock inte så konstigt eftersom det mest var sånt jag önskade mig! ;D Fick Naked 3-paletten och min favoritparfym från killen och sedan fick jag en rouge-palett från Nars samt hårprodukter från Macadamia från familjen! :D

Reply

Jag tror att de är namngivna men jag tror dessutom att det står på koreanska, så jag kan tyvärr inte säga om de heter något eller inte. Jag hoppas det i alla fall :)

Haha det brukar ju vara så, jag hade velat önska mig naked3-paletten men jag kände inte riktigt att det var okej efter mitt BH-cosmetics-shoppande ^^ Rouge-paletten från Nars är jag jättenyfiken på och likväl macadamia-produkterna! :)

Reply

Jag fick också en massa skönhetsprylar, bland annat från Isadora, MAC och EOS :)

Reply

Men åh vad roligt :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.