DSC_44k33DSC_44l39

Precis innan jul trillade det ner en palett i brevlådan, No7 Eye Appeal Eye Shadow Palette. Den innehåller 8 skuggor där fyra av dem gick i mjukare, varma toner liksom guldigt rosa och varmt brun, till kalla silverskimrande toner i lila, mullvad och sotsvart.

DSC_00h54 DSC_00j42

Den här paletten är faktiskt en riktig raring. Pigmenteringen är verkligen kanon – skuggorna är swatchade över ett tunt lager Too Faced Shadow Insurance men hade lika gärna kunnat visas helt på sin egen hand. Jag har använt den här paletten flera gånger sen jag fick hem den då den är så mångsidig i all sin enkelhet. Man kan göra mjuka vardagliga makeup-er som passar mig på jobbet där jag helst ska gå utan, liksom man kan göra mer sotiga och dramatiska skuggningar med hjälp av de fyra sista skuggorna i raden.

Jag är verkligen jätteglad över den här lilla godbiten, den följer med mig i handväskan lite överallt. Den är smidig att få med sig och eftersom det finns spegel i är det lätt att ta upp den och se så att allt sitter där det ska.

Är det någon av er som har testat den, vad tyckte ni i sådana fall? 

Jag saknar faktiskt både kostnadsuppgifter och inköpsställen om EAESP. Jag ska höra mig för och återkomma när jag vet mer!

You May Also Like

2 comments

Reply

Nu har de halva priset på den här på apoteket hjärtat, men jag tyckte den såg lite halvtråkig ut. Men efter att ha sett dina swatches så får jag nog plocka upp en :D

Reply

ÅÅH, jag har inte sett den i butik alls, vad märkligt! Fick du tag på en sedan? Den är verkligen superfin :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.