Jag har ju inte riktigt fått någon rätsida på vad mitt fina blå lack från Etude House egentligen heter, men jag jobbar på det! Jag har i alla fall hittat en liknande auktion på ebay med likadana lack där de kallas Dear My Party Nail Bling Bling så vi kör på det. Det här med nagellack utan namn har jag liksom inte riktigt mycket för…

DMPNBB är ett mjölkigt babyblått krämlack fyllt med chunky oglittrigt glitter i blått, lila, grönt gult, orange, rosa, rött och tja – regnbågens alla färger. Flaskan är sådär ljuvligt söt som alla andra produkter från Etude House och det här är definitivt ett av mina SÖTASTE lack jag har i samlingen.

DSC_02j19 DSC_022j7 DSC_02j17 DSC_022u5

Jag har tre lager enhörningsspya (ja typ!) på naglarna här och det var relativt lättlackat med tanke på hur mycket det är som händer i flaskan. Det var lite småpilligt att få tillräckligt med ”glitter” på alla naglar men det var ändå inte SÅ jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Mina händer är förövrigt så torra just nu att jag håller på att gråta blod. De mår så himla dåligt, trots noggrann smörjning dagligen.

Men förutom att mina händer håller på att trilla av är lacket så sött. Jag kan inte säga så mycket annat än det. Vad tycker ni, har ni testat lack från Etude House tidigare? Vet ni om det finns någon webshop som säljer märket mer än div. säljare på ebay?

Koreanska Etude House finns tillgängligt på exempelvis Ebay.com

You May Also Like

8 comments

Reply

Riktigt sött lack!

Reply

Det är sådär sötsockersliskigt sött :P

Reply

W2Beauty.com säljer Etude House, fast de har inte det här lacket. Jag har aldrig testat deras nagellack, men de har ju så himla fina flaskor (dock inte de som finns i webshoppen just nu) så jag har varit väldigt nära att slå till bara därför. Glasstrutsflaskorna är ju helt fantastiska. :) Och det här lacket som du visar är så himla fint!

Reply

Åmen typiskt! Eller ja för min del gör det ju ingenting för jag har det ju redan men om man inte vill handla det på ebay så. Jag måste verkligen gå in och kolla närmre på den hemsidan, älskar att hitta nya guldklimpar :) Min syrra fick glasslacken i julas, hon blev kanonnöjd ^^

Reply

W2Beauty är en toppenbra shop, man får alltid roliga prover på koreanska märken och paketen är fint packade.

Reply

Åh, det måste jag kanske ge mig på att testa!

Reply

Åh, så fint! Måste definitivt beställa hem det någon gång! :D

Reply

Visst är det sött? Jag är jätteglad över att jag fick den i julklapp ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.