MUSRÅDGIVNING

I fredags var jag på Makup-rådgivning på Make up Store på drottninggatan i Norrköping. Jag fick ett presentkort av min sambo i julklapp och jag har haft lite svårt att få tider att gå ihop, men i fredags hade de fått en avbokning så då passade jag på! Jag blev väl omhändertagen av en urgullig tjej (HJÄLP JAG HAR GLÖMT VAD HON HETTE!) som pratade allmänt om makeupen hon la på mig och hennes tid på Make up Store. Jag blev väldigt nöjd över resultatet och ja, det var verkligen toppen!

Det kändes verkligen lyxigt att bli omhändertagen av någon som kan sitt jobb och är riktigt duktig på att prata och få kunden att känna sig nöjd. Tjejerna på MUS i Norrköping är så himla trevliga och jag går gärna dit igen. Naturligtvis hittade jag en hel del saker som jag hade velat köpa hem (deras cc-cream är fantastisk!), men januari är januari och plånboken är inte speciellt tät såhär innan lön. Så jag fick ”nöja” mig med ett par lösögonfransar, deras gudomliga facemist, skuggan SMOG och concealer, eftersom man även får välja ut produkter för rådgivningskostnaden på 495 SEK.

Har ni varit på makeuprådgivning på MUS, vad tyckte ni om det?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.