essieencrusted

 

Ett annat märke som lanserar nyheter nu i veckorna som kommer är Essie, med sin Encrusted Treasures Collection. Tanken är att lacken ska ha en lyxiös effekt på våra naglar, lite som att bära ädelstenar minus den lilla detaljen att man måste betala multum om man vill ha the real deal.

 

EncrustedTreasures_PeakOfChic_vint

 

Peak Of Chic

EncrustedTreasures_silverplatter_VINT

On A Silver Platter

EncrustedTreasures_horsdoeuvres_vint

Hors D’oeuvres

EncrustedTreasures_LotsOfLux_082vint

 

 

Lots Of Lux

EncrustedTreasures_IgniteTheNight_vint

Ignite The Night

EncrustedTreasures_Belugaria_vint

Belugaria

När kollektionen togs fram hoppades Essie på att kunna framställa något riktigt romantiskt och magiskt, fullproppat med glamorösa och dyrbara effekter, vilket jag tycker att de lyckats riktigt bra med. Jag som ÄLSKAR glitter och skimmer (ja ni är rätt trötta på det vid det här laget va?) har ju rätt svårt att ställa mig objektivt till en kollektion som ser absolut FAB ut. Eller vad tycker ni?

Jag är framförallt sugen på On a Silver Platter, Hors D’oeuvres, Lots Of lux och Belugaria, men de andra två verkar lika läckra och käcka de. Om Belugaria’s hologlitter träder fram lika mycket som det ser ut att göra på promobilderna kommer det vara kanonläckert, och om On a Silver Platter ser lika fantastiskt ut i verkligheten som på bild, ja då kan jag nog ha en kommande storfavorit. Mums! Jag är riktigt förväntansfull över det här utskicket, jag är nyfiken på hur lacken ser ut och hur de kommer se ut på.

Vad tycker ni om Essie Encrusted Treasures Collection, ser ni något ni gillar?

 

Essie Encrusted Treasures Collection lanseras under v.5. Kommer att säljas på bland annat H&M, KICKS, Åhléns & Lindex och har ett rekommenderat pris på 129 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Såg denna kollektion på Kicks idag. Sååå fin! Köpte ”on a silver platter”. Skulle gärna ha fler.av färgerna. Älskar också glitter ;)

Reply

OASP är ju kanonfint, bra val där! Och jag är precis som du, jag älskar glitter :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.