Jag fick ett paket hemskickat från Eleven förra veckan med lite produkter Linda (vars blogg du hittar här) plockat ihop till mig.  Nu när jag sitter och skriver samman informationen om dem ser jag ju att det blev ett riktigt ge-mig-ny-lyster-och-glow-tack-utskick och bevaremigväl om det inte behövs idag!

DSC_05j40

Make Up Store Cooling Eye Stick är som namnet avslöjar ett stift som ska reducera mörka ringar och svullnader under ögonen. Med hjälp av ingredienser, exempelvis lugnande kamomill, blir huden avslappnad, uppiggad och ögonen får en piggare look. Cirkapris 265 SEK. Finns här.

DSC_05k47

NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam är en flytande highlighter som ger huden en sensuell och fräsch glöd. Multifunktionell som den är kan Liquid Illuminator användas som bas innan foundation, eller varför inte bara för en extra glöd vid brynen, dekolletage eller kindben? Cirkapris 125 SEK. Finns här.

DSC_054j9

Tangle Teezer Salon Elite utredningsborste är en av de mest populära utredningsborstarna på marknaden just nu. Kan användas både på torrt och vått hår och är skonsam mot ditt hår. Passar alla hårtyper och är fenomenal mot trassligt och tovigt hår. Cirkapris 159 SEK. Finns här.

DSC_055j4

Pixi Beauty Bronzer + Kabuki Brush Subtly Suntouched är framtaget för att tillsammans pigga upp och piffa upp din vardags- eller kvällsmakeup. Pudret innehåller vitamin E och ska ge ett silkeslent och naturligt resultat. Ge din hud en lagom solkysst look närhelst du behöver. Cirkapris 209 SEK. Finns här.

DSC_05j45

Boots No7 Protect & Perfect Day Cream SPF 15 är en återfuktande dagkräm som ska ge huden ”nytt liv.” Den arbetar för att motverka solens åldrande effekter, ge huden förnyad lyster och jämna ut fina linjer och göra huden mjukare och mer följsam. Cirkapris 249 SEK. Finns här.

Efter att ha hört så mycket gott om Tangle Teezer’s utredningsborstar blev jag kanonglad när Black Panther dök upp i mitt paket – tydligen ska de vara skonsamma, lättanvända och mer eller mindre kanonbra. NYX Liquid Illuminator Sunbeam har jag varit och tjuvar på hela veckan och den ger verkligen ett fint glow till huden. Det behövs verkligen i det här grårusket! MUS Cooling Stick har varit en bra kompis den här veckan då jag jobbat 6/7 dagar och varit mer eller mindre halvdöd från morgon till kväll.

Jag är JÄTTENYFIKEN på de andra produkterna och kommer skriva mer ingående recensioner när jag testat dem under en längre tid. Har ni testat någon av dessa, vad tyckte ni?

You May Also Like

4 comments

Reply

Supernyfiken på Make Up Store Cooling Eye Stick och NYX-produkten, ser fram emot dina recensioner :)

Tangle Teezer och Pixi Bronzer är två produkter som jah älskar!

Reply

Jag kan känna att coolingsticket är lite sådär overkill, men sen har jag varit dålig på att använda det frekvent. Jag ska bli bättre på det! Nyx-illuminator-Sunbeam är riktigt fin däremot :) Jag älskar min TT redan, den gör ju under med håret!

Reply

Har varit sugen på att testa MUS cooling eye stick, men inte kommit mig för att beställa en ännu.. Tangle Teezer har jag och det är den bästa borsten någonsin! Den borstar bra osv, men det stora pluset för mig är att den är så himla lätt att rengöra. :)

Reply

Jag har varit lite sådär till och från men hittat andra saker jag har tyckt varit mer nödvändiga. Jag får se vad jag tycker om det helt enkelt och skriva en rad eller två om det. Jag håller verkligen med dig, jag är helt kär i min tangle teezer!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.