emiran20140208

emiran093

Jag hade faktiskt tänkt glömma bort att jag ens gjorde den här sminkningen eftersom jag var så nöjd med bilderna jag tog, men efter en dags prat med Malin om smink (vad annars!) och mycket annat fick jag även en hel del fototips som var värda att lägga på minnet. Helt plötsligt var inte bilderna helt värdelösa längre och jag fick chansen att åtminstone visa två av dem till er utan att skämmas brallorna av mig. De kan bli bättre, men de är inte lika kassa som de var från början!

Jag har i alla fall använt 39 color special Occasion eyeshadows & Blushes-paletten från BH-Cosmetics här och är lite sådär löjligt glad över mitt inköp förra året.

Produktlista:

Boots No7 Protect & Perfect Day Cream SPF 15
MUS Face Mist
MUS Aqua cooling powder
TBS Nutriganics Drops Of youth
IsaDora Wake up Make up Foundation
L’oréal BB pressed powder
NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam
TBS Radiant Glow
E.L.F Blush Peachy Keen
Too Faced Shadow Insurance
Bh Cosmetics 39 color special Occasion eyeshadows & Blushes
IsaDora Glossy Eyeliner
IsaDora All day long mascara

Jag är verkligen stormförtjust i min Special Occasion palett just nu och tar fram den nästan precis hela tiden när jag väl hinner sminka mig. Jag ska försöka hinna med att swatcha den framöver så att jag kan visa upp den lite mer övergripande här, lite bättre än att bara visar enstaka skuggor i sig, eller hur?

You May Also Like

4 comments

Reply

Jättefint <3

P.S! Länk till DNG Converter och behöver du kolla grunderna i Camera Raw finns det jättemånga bra videor på youtube, sök på typ "editing in camera raw eller camera raw basics"

http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=5568

Puss

Reply

Aw, tack så mycket! Jag har ju fortfarande mycket att lära men det kändes lite som en putt i rätt riktning. Har ju känt mig lite off med det här ett tag just för att bilderna blivit som de blivit men nu känner jag att det kanske finns ett slut på tunneln :) Nu är jag bara i behov av ditt sovrumsljus med stol, så är allt perfekt ;) Tack för tipsen <3

Reply

Vad roligt, jättefina bilder. Malin är fantastisk på det här med foto så kul att hon delar med sig.

Reply

Tack så mycket! :) Och ja, Malin är sjukt duktig! Jag är glad att jag känner henne, hon är, dessutom en jättefin person hela hon!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.