emiran904

OPI Muppets Most Wanted kommer inte synas i butik förrän vecka 14 (6 veckor från och med den här veckan). Som jag nämnde tidigare i veckan är MMW årets SoftShade-kollektion och innehåller 8 nya lack med olika finish. Vi ser bland annat det pastelliga persikofärgade lacket Chillin’ Like a villain i kontrast till det djupblå (och urläckra) Miss Piggy’s Big Number.

emiran916

Int’l crime Caper

emiran923

 Muppets World Tour

emiran930

I Love Applause

emiran935

Let’s do anything we want!

emiran936

Chillin’ like a Villain

emiran940

Gaining Mole-Mentum

emiran946

Kermit Me to Speak

emiran950

Miss Piggy’s Big Number

Det lack som verkligen utmärker sig är inget annat än Miss Piggy’s Big Number – det är blått, det är snyggt, de skimrar och det är framförallt HELT tvärtemot vad SoftShades har stått för tidigare. Jag tycker att det är trevligt att se lite uppståndelse bland lacken och Kermit Me to Speak och Miss Piggy’s Big Number gör det verkligen. Glitterlacken går i vitt, rosé, rosa och guld och passar (om ni kikar på hur lacken är komponerade) faktiskt rätt bra till var och ett av de ljusa lacken.

Jag tycker att årets SoftShades är riktigt fina och swatches kommer inom kort! Är det något av lacken ni vill se före ett annat? Hojta bara till i sådana fall. Vad tycker ni övrigt om kollektionen, hit eller diss?

Årets SoftShade-kollektion Muppets Most Wanted finns i butik från och med vecka 14. Rekommenderat pris 150 SEK/ST.

You May Also Like

6 comments

Reply

Vill gärna se Let’s do anything we want! :D

Reply

Det kommer! :D

Reply

Jag ÄLSKAR alla :)

Reply

Alltså de är ju tokfina för att vara SoftShades, verkligen :)

Reply

Jag tycker hela kollektionen är superfin :)

Reply

Jag håller med! Den är enkel men ändå inte. Kanonkollektion av OPI :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.