emiran_201403021247

IsaDora Color Correcting Concealer kommer i tre olika utföranden och består av färgkorrigerare, concealers och highlighter.  Det finns tre olika varianter – Anti-Redness, Neutral & Anti-Dullness – och är framtagna för att utifrån specifika behov dölja, korrigera och ljusa upp huden.

emiran_201403021266emiran_201403021305

Nr 30 Anti-Redness

Anti-Redness består av en grön färgkorrigerare för att reducera rödhet. Den persikofärgade/gula nyansen är även den en färgkorrigerare som täcker blå och lila vener, samt döljer mörka ringar under ögonen. A-R innehåller även en ljus concealer samt en lystergivande highlighter.

emiran_201403021274emiran_201403021285

Nr 32 Neutral 

Neutral innehåller 2 concealernyanserljus & medium – som kan mixas för att få fram rätt nyans för just din hud. Den innehåller, som Anti-Redness, en persikofärgad/gul färkorrigerare för täckande av vener och mörka ringar. Det finns även en uppljusande highlighter.

emiran_201403021270emiran_201403021293

Nr 34 Anti-Dullness 

Anti-Dullness innehåller likt de andra två en färgkorrigerare för att dölja mörka ringar och vener, samt en ljus concealer och lystergivande highlighter. Det som skiljer Anti-Dullness från de andra är den lila färgkorrigeraren som motverkar glåmighet och korrigerar gula hudtoner.

Jag ska faktiskt ge mig på de här skönheterna idag för att se hur de fungerar, täcker och korrigerar. Min storfavorit tidigare har varit Make Up Stores Cover All Mix, men jag – som många andra – upplever den rätt svårjobbad eftersom den har en rätt torr formula. Jag är verkligen nyfiken på om IsaDoras Color Correcting Concealer kan vara någonting för mig. Har ni testat dem, vad tyckte ni i sådana fall? 

Såhär INNAN jag har börjat testa dem tror jag att Anti-Dullness och Anti-Redness skulle vara de två versioner jag skulle vända mig till om jag hade bestämt mig för att köpa någon i butik. Neutral, som innehåller två concealers förvisso, ser ut att eventuellt vara lite för mörk för mig. Men det utvisar bara tiden.

IsaDora Color Correcting Concealer finns i butik sedan v.7 och har ett rekommenderat pris på 159 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.