Essie goes Spring 2014! Liksom andra märken inser Essie vikten av färg såhär på våren och det gör de i form av lack från ljusaste rosa, mintigaste grönt till ubertjusiga petrolblått. Kollektionens huvudnummer är Hide & Go Chic som verkligen skiljer sig ur mängden tillsammans med Style Hunter!

 

ESSIESPRINGCOLLECTION2014

 

Kollektionen består av

  • Hide & Go Chic
  • Truth Or Flare
  • Fashion Playground
  • Spin The Bottle
  • Romper Room
  • Style Hunter

 

shades1

 

Spin The Bottle, Romper Room, Fashion Playground

Shades2

Truth Or Flare, Hide & Go Chic, Style Hunter

Jag tycker faktiskt att Essie verkar ha hamnat helt rätt den här gången! Jag vet inte om det var i höstas jag tyckte att samlingen lack inte riktigt höll deras vanliga standard men jag tycker att de, med den här vårkollektionen, visar vad det är de är bra på. Statement-lack som Hide & Go Chic och Style hunter blandat med ahlgrens-bilar-gröna Fashion Playground och pastelliga (även det Ahlgrens-bilar-nyans!) Romper Room.

Dessutom tycker jag att det ser ut att finnas en hint skimmer i Fashion Playground, det ska bli kul att se hur det ser ut i flaskan när kollektionen väl landar i butik. Vad tycker ni om våren hos Essie, håller ni med att de verkar ha ryckt upp sig sen hösten?

Essie Spring Collection 2014 lanserades v.14 och har funnits ute i butik i en vecka. Lacken har ett rekommenderat pris på 129 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.