Grass is Lime Greener är ett äppligt-ärtgrönt neonlack som fullkomligen lyser väl på nageln. Eftersom det är det enda gröna i sitt slag i City Flourish-kollektionen såg jag fram emot att se HUR galet och svårlackat det eventuellt kunde vara (lack åt neonhållet brukar ju vara det har jag erfarenhet av) men hade även rätt höga förväntningar.

Förövrigt kanske ni ser hur hemska mina händer är just nu. De är fulla med sprickor, sår och ja jag får bara inte ordning på dem. Jag skulle behöva gå med handskar på mig dygnet runt men jag har inte riktigt den möjligheten. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till om jag är ärlig, tycker att jag har försökt med allt nu.

emiran_201403021699 emiran_201403021700emiran_201403021701

Lacket är inte fullt så neonigt som det egentligen är på bilderna men jag hade verkligen en kamp med kameran när jag försökte fota det. Har ni några tips på hur man ska fota neonlack bra? Förvisso är inte Grass Is Lime Greener riktigt sådär skrikgrönneon men det finns ändå en bra hint med sådant, lite mer än bilderna visar.

Jag blev väldigt förtjust i lacket och formulan var inte alls så tradig som jag trodde att den skulle bli. Första lagret blev lite tunt och tråkigt men det rättades till utan bekymmer med ett andra. Det torkade fint med ett lager Seche och jag kunde inte låta bli att gå runt och beundra mina tjusiga skrik-gröna-naglar de dagar jag bar det ^^

Har ni testat Grass is Lime Greener, vad tyckte ni om det i sådana fall? Jag tycker att det är riktigt käckt och vårigt!

IsaDora Grass is Lime Greener kom ut med China Glaze City Flourish spring 2014. Lacken har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns bland annat att köpa på Eleven.se. Går även att köpa på utländska webshopar såsom beautybay.com, ebay.com osv.

You May Also Like

7 comments

Reply

Wow vad fint!

Reply

Du skulle passa kanon i det :)

Reply

Börjar verkligen bli sugen på de här lacken. Färgerna är så mjuka men samtidigt lysande. :) Om formulan dessutom inte är så farlig jag trott kanske jag ska slå till på några… :)

Reply

Där satt du ord på något! Jag har använt alla lacken och det är bara ett som bråkat formulamässigt. Petal to the metal som jag visade förra veckan (?) är det enda som faktiskt varit riktigt tråkigt att lacka med. Har det blivit några än? ^^

Reply

Jag älskar grönt och detta faller mig verkligen i smaken. Jättefint! Ser liksom läskande ut om du förstår vad jag menar. :)

Reply

Jag är som du, älskar grönt :) jag förstår precis vad du menar, lite som en fräsch piggelin ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.