Garnier Skin Naturals Eye Make-up Remover Express 2in1 är en tvåfas-remover ur Garniers ”Skin Naturals” rengöringsserie. Serien är i helhet berikad med moringa-extrakt som i ett svep avlägsnar orenheter, föroreningar och makeup. Huden ska kännas len och behaglig efter användning, utan att kännas flottig och fet.

Eye Makeup Remover express 2in1 beskrivs fungera på ”all make up, even waterproof” och har, utöver sin förmåga att göra huden ren och mjuk, en ögonfrans-stärkande effekt (jag är nyfiken på hur den biten fungerar!).
emiran_201403021719 emiran_201403021720

Jag tycker att en bra makeup-remover alltid är a och o vid kvällens rengöring av huden. Den måste vara skonsam mot ögonen, den måste vara effektiv och den får inte få huden att känna alldeles för fet (sådär så det känns som att man aldrig kommer bli av med den).

Jag tycker att Garnier Skin Naturals Eye Make-up remover express 2in1 (yaay namnet!) är en helt okej remover men inget underverk. Den kommer i en stilren förpackning och jag tycker att den ser läcker ut med sitt transparenta och lila skikt. Inte för att det är det viktiga, men ändå!

Den biter lite dåligt på mascara (icke vattenfast) och jag tycker att man får gnugga lite väl mycket på fransarna innan den riktigt biter. På ögonskugga tar den desto bättre och det räcker med ett par svep innan ögonen är fria från skimmer. Utöver det är den mild, absolut inget svid i ögonen, och lämnar huden mjuk och inte alls flottig. Okej, men inte kanonbra.

Har ni testat denna, vad tycker ni?

Garnier Skin Naturals Eye Make-up Remover Express 2in1 innehåller 125 ml och har ett rekommenderat pris på 55 SEK. Finns att köpa i de flesta välsorterade dagligvaruhandlar, H&M, LINDEX, etc.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag är så sjukt nöjd med min, mer nöjd än med alla andra som jag testat, upplever inte alls att det är svårt att få bort maskaran utan tycker snarare tvärtom.

Reply

Meeeen! Varför är den inte så bra på mina fransar då? Haha, vilket Skit. Nä men jag tror det beror på vilken mascara jag använder med, det märkte jag i söndags.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.