unnamed

Det var ett tag sen jag utnyttjade rabattkuponger på KICKS men när jag fick både kupong och check passade jag på när KICKS även hade 20 % på alla produkter från Anastasia Beverly Hills (jag har även köpt en till grej från Anastasia som jag avgudar – inlägg kommer senare!). Valet föll i alla fall på Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Medium Ash och MAC pressed pigment Black Grape.

Jag är på ständigt jakt efter de perfekta ögonbrynsprodukterna och det är svårt att undvika att se hur bra recensioner Anastasia får typ precis överallt så därför föll valet på brow wiz: en smidig och lätthanterlig brynpenna. MAC pressed Pigment Black Grape har jag suktat efter sedan jag såg det hos Linda Hallberg och OM jag är överförtjust i det här pigmentet!

emiran_201403021715

 Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Medium Ash 219 SEK

emiran_201403021717

MAC Pressed Pigment Black Grape 205 SEK

Medium Ash är perfekt de dagar jag går upp skit-tidigt och inte har tid att stå med pensel, concealer och gud vet vad för att hålla brynen läckra. Black Grape ser ut som en stjärnhimmel på ögat och är jättefin att använda enbart för sig själv. Jag gjorde en fin sotning med BG när jag och familjen var ute och åt förra veckan, åh så fin den skuggan är 

Har ni testat någon av dessa, vad tyckte ni i sådana fall? Jag kommer ordna separata inlägg till dem båda när jag swatchat dem ordentligt!

You May Also Like

2 comments

Reply

Fick Brow Wiz i färgen brunette i ett pressutskick men den var för mörk så köpte medium ash och den använder jag varje dag, älskar min Brow Wiz.

Reply

Jag använder också min dagligen! Tyckte att nyanserna var lite svåra först men MA passade mig bra med, det verkar som att det är en färg som passar alla :) Jag oroar mig bara för dagen den tar slut, slår vad om att jag inte varit smart nog att köpa en ny i förväg!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.