The Body Shop Tea Tree Flawless BB cream var ytterligare en produkt som lanserades i slutet av förra veckan, i lagom tid till lön och allt. Flawless BB cream är ett nytillskott i TBS’s Tea Tree-serie och innehåller, likt sina jämlikar, ekologisk community fair trade-producerad tea tree-olja från Kenya.

Tea-tree-oljan är känd för sina läkande och antibakteriella egenskaper och BB-creamen ska både motverka orenheter och jämna ut hudtonen. BB-creamen ska även ge ett naturligt och nedmattat resultat, samtidigt som den lenar och mjukgör. Lanseringen omfattar tre nyanser: 01 Light, 02 Medium samt 03 Dark.

emiran_201403021752

Jag fick 02 Medium och 03 Dark hemskickade och jag kan säga redan nu att det kommer krävas många soltimmar innan jag kan använda den mörkaste av dem. Kanske kan jag komma i närheten av medium under sommaren, om jag nu får någon färg (blekfis i all ära!). Jag är faktiskt inne på att kila ner på stan idag och se över om 01 light vore någonting för mig eftersom jag är på jakt efter någonting lättare till sommaren. I sådana fall kanske det finns möjlighet att blanda de två nyanserna för att få en lagom kombination.

Det jag gillar med Tea Tree-serien är att de doftar mintigt fräscht och ger en känsla av nu-har-jag-badat-ansiktet-med-starka-halstabletter-minus-kladdet. Huden andas riktigt och jag hoppas lite på att BB-creamen ska ge samma resultat som skrubben ur samma serie ger mig. Ja jo, det blir kanske en tripp ner till stan trots allt, light måste verkligen spanas in.

 Vad tror ni om The Body Shops tillskott, kan det vara någonting för er?

Tea Tree Flawless BB-cream lanserades 25/4-14. Innehåller 40 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.