The Summer Heat Wave collection från Maybelline känns helrätt att kika lite närmre på när hettan slagit till över landet (visst är det fantastiskt?). Kollektionen består av 3 produkter från Maybellines redan permanenta utbud och 6 Limited Edition-produkter som bara säljs under begränsad tid. Bilderna kommer från Malin eftersom min dator vägrade öppna zip-filen med mina exemplar på. Buhu!

Maybelline-Electrical-Orange-Lipstick

Color Sensational Vivids Lipstick 912 Electrical Orange 119 SEK 

Go-Extreme-closed

The Colossal Go Extreme Mascara Very Black 145 SEK

Maybelline-Master_Precise-Heat-Wave-Collection

Master Precise Liner Black, Jungle Green (LE), Parrot Blue (LE) 99 SEK

Maybelline-Color-Show-Bleached-Neons

Color Show Bleached Neons (LE) 241 Sun Flare, 242 Coral Heat, 243 Tropink, 244 Chic Chartreuse 39 SEK

Jag tycker att det är kul att Maybelline framhäver redan existerande produkter i sina småkollektioner (hur fint är inte Electrical Orange liksom?) samtidigt som de lanserar fina och härliga nyheter. Lacken har exempelvis en ”unik Bleached Neons-teknolgi”, där man har kombinerat vitt och neon för att få läckra ”pastelelektriska neonnaglar med semimatt finish.”

Dessutom är jag riktigt nyfiken på att se hur hållbara Master Precise Liners är – både Jungle Green och Parrot Blue är riktigt läckra, jag har kikat i dem båda! Har ni sett kollektionen i butik än? Jag var nere på stan en snabbis idag när jag skulle rätta till storleken på min födelsedagsklocka (som är to die for) och då såg jag att mitt lokala KICKS börjat ställa i ordning montern, men produkterna var ännu inte uppe.

Vad tycker ni om The Summer Heat Wave, är det någonting som lockar? Jag kan meddela att lacken är totalt underbara 

The Summer Heat Wave Collction lanseras under v. 21 och finns att köpa på bland annat Lindex, H&M, Kicks, Ica och Åhléns.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag fick inte detta utskick heller :/ De har dissat mig…

Reply

Neeej då, det kommer!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.