emiran_201403022062

För två veckor sen fick jag hem en beställning från IHERB som jag inte hunnit fota förrän nu. Det har varit så mycket med student och hektiska veckor med jobb att jag nu har en hel påse med saker jag inte hunnit visa här än. Illa på riktigt!

Jag fick i alla fall dille på deodoranter (hur svårt ska det vara att få tag på en okej deo här i Sverige?) när jag beställde och tänkte att jag skulle testa några som inte finns att köpa här (vad jag vet i alla fall).

emiran_201403022065

Naturally Fresh, Deodorant Crystal, Fragrance Free, är en kristall(?)-deo och är den enda solida sådana på marknaden som innehåller aloe vera och är fri från aluminium. IHERB skriver följande: ”Our elegant deodorant crystal is 100% pure while providing non-staining protection. Aloe Vera is added to soothe and moisturize shaved underarms. Non-sticky, non-greasy–feels like a luxurious skin lotion”.  Den är dessutom cruelty free och fri från parabener. Pris: 5.38 Dollar.

emiran_201403022064

Naturally Fresh, Foot Spray, Deodorant Crystal innehåller naturliga mineralsalter som ”form a protective barrier against odor causing bacteria.” Fotsprayen är oparfymerad, eliminerar fot-odör, cruelty-free, parapen/pg-free och passar både kvinnor och män (halleluja). ”Varför inte?” tänkte jag när jag klickade hem den här, kanske inte det vanligaste jag brukar bry mig om, men nu till sommaren kanske det är välbehövligt. För helt ärligt, hur gott luktar jobbskor efter en 64h-vecka? Just saying! Pris: 3.07 Dollar.emiran_201403022066

Tom’s Of Maine, Natural Long Lasting Deodorant, aluminium-Free, Fresh Apricot är ett deostick som ska hålla borta odör i 24 timmar. Den här deon doftar ljuvligt av härliga aprikoser och Tom’s OF Maine lovar att doften är 100 % naturlig. På IHERB kan man läsa ”Confidently Fresh All Day!” och det låter väl strålande, eller? Innehåller inga animaliska ingredienser och är inte testad på djur. Pris: 5.63 Dollar.

emiran_201403022063-2

Real Techniques By Sam & Nic, Miracle Complexion Sponge är en beauty-blender för ”flawless, high definition Results”. Det som gör Complexion Sponge speciell är att den med sina olika strukturer är anpassad för att få basen perfekt på ansiktets alla ytor: en plattare sida för områden runt näsa och ögon, en spetsigare kant för precisionsarbete och en sida anpassad för större delar av ansiktet. Pris: 6 Dollar.

Deo är så sjukt tråkigt att köpa men någonting jag använder dagligen och för mig är det viktigt (och för många andra tror jag) att hålla sig klibb-fri, odör-fri och fräsch dagen lång. Jag jobbar ofta långa dagar (12h-pass) och är borta i upp till 15h om dagen och behöver därför en riktigt bra deo. Jag svettas inte överdrivet mycket men en varm sommardag i min jobbuniform är VÄLDIGT påfrestande rent värme-mässigt och jag letar mig galen efter en deo som hjälper mig åtminstone halvvägs in i jobbpasset.

Jag läste väldigt gott om de här crystal-deodoranterna och det ska bli intressant att testa den. Till en början tyckte jag att det var skitmärkligt att dra ett hårt ”block” under armarna men jag tror att jag kommer vänja mig. Det är ju, om de fungerar, galet bra hållbarhet på dem! Sedan är jag bra nyfiken på om RT’s Beauty-Blender är bra, jag har hört mycket gott om den med!

Har ni testat någon av de här grejerna? Kommentera gärna!

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Rexona maximum protection är den bästa deon/anti-perspiranten jag har testat! Jag har aldrig varit ett fan av roll on-deos, och inte heller spray. Så denna som är krämig o som skruvas upp passar mig bra. Luktar aldrig svett och man behöver inte alls ta mycket deo per gång, så den räcker länge! :)

Reply

ÅÅÅÅH, är det den där som visas på reklam hela tiden? Jag vill testa den :o

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.