b8b0czltf5ljv3a9ouau

The Body Shop håller högt tempo i sommar trots det halvkassa vädret och passar på att locka oss till att fortsätta ta hand om vår hud och våra mående trots att vi dippar lite i sommarkänslor. I Augusti lanserar de en helt ny serie produkter: Wild Argan Oil Bath & Body. Kollektionen är framtagen och ”utformad för att dagligen ge dig lyster från topp till tå.” Låter det bra? Hell Yes!

Kollektionen består av nio produkter med handplockad arganolja vid Atlasbergen som huvudingrediens. The Body Shop samarbetar i det här fallet med ett kooperativ, Targanine, vilket är TBS 26:e partner i sitt Community Fair Trade projekt. Kooperativet är ”skapat av kvinnor, för kvinnor, i syfte att hitta köpare av deras olja, ge teknisk support och för att utveckla industrin i en positiv riktning.” Arganolja kallas ibland oljornas drottning för sina vårdande resultat och har varit populärt i århundraden för att mjuka upp och bevara och skydda hud och hår.

Kollektionen består av följande:

Shower Gel 250 ml/85 SEK
Rough Scrub 200 ml/195 SEK
Bubbling Bath 250 ml/160 SEK
Body Lotion 250 ml/155 SEK
Massage Soap 150 g/75 SEK
The Radiant Oil 125 ml/225 SEK
Body Butter 200 ml/185 SEK
Miracle Solid Oil 50 g/145 SEK
Solid Oil Lips 20 ml/95 SEK

Är Wild Argan Oil Bath & Body någonting ni blir nyfikna på? Jag skulle nog vilja peta på en hel del av produkterna (och lukta såklart!). Jag är lite nyfiken på The Radiant Oil och Rough Scrub’en, det skulle kanske kunna vara någonting?

The Body Shop Wild Argan Oil Bath & Body lanseras 27/8-2014

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.