Ibland när man bara får dippar rent inspirationsmässigt (för min del handlar det om 6-dagar-jobb-i-rad-och-hektiskt-tid-på-jobbet) har jag varken lust eller ork att ta fram mina ögonskuggor och jag har ännu mindre tid (framförallt det) att lacka om mina naglar varannan dag som jag brukar. Istället kikar jag runt på youtube och försöker hitta nya bra makeupfantaster och jag tror tusan att jag fastnat lite för vlogwithkendra. Kanske har det att göra med att jag har ENORMA cravings efter fler NYX Butter gloss och är väldigt sugen på att testa NYX Butter Lipstick, eller så handlar det helt enkelt om att tjejen är rätt trevlig att titta och lyssna på och att jag gillar kvalitén på hennes videos.

Gillar ni vlogswithkendra? Någon specifik video eller bara allmänt?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.