emiran_201403022143

I Maybellines sommarkollektion Summer Heat Wave (om det namnet passar nu – wow vilken sommarvärme vi fått!) lanserades det två LE-nyanser av deras Master Precise Liquid Eyeliner: Parrot Blue och Jungle Green. Vanligtvis kommer MPLE endast i svart, men kommer under en begränsad tid finnas i ytterligare två nyanser.

Master Precise Liquid Eyeliner är en flytande eyeliner med filtspets på 0.5 mm, framtagen för att skapa tunna, exakta och precisa linjer.

emiran_201403022147emiran_201403022145emiran_201403022144

Parrot Blue, Jungle Green

När jag först swatchade dem blev jag imponerad över hur fint pigmenterade de var, hur lättanvända de verkade och att de inte alls verkade blöda som jag upplever att andra filtspetseyeliners kan göra. De var ihärdiga och nästan omöjliga att tvätta bort från armen och jag fick uppfattningen om att de kanske kunde vara något för mig trots allt, jag som aldrig haft tur med filtspetsar tidigare.

Hoppet föll dessvärre som en fura då jag inte ens kunde göra en färdig eyelinervinge på ena ögat innan filtspetsen började krångla och säga upp uppdraget som fungerande eyeliner. Som med en fingerknäppning kom det ingen färg och det resulterade bara i en geggig röra på ögonlocket innan jag insåg mig besegrad och försökte tvätta bort det lilla som blivit av. Från att vara som på bilden ovan till att inte fungera ens på primer och skugga, heltrist. Jag tror det har att göra med att mina ögonlock är smått oljiga men trist att verkligen gå från de finaste färgerna och mest precisa linjer till att inte bli någonting alls.

Har ni testat dessa två, upplevde ni också att de var svåra att applicera på ögonlocket? För mig fungerade det inte alls och det är verkligen synd och skam med tanke på hur fina de är :(

MAYBELLINE MASTER PRECISE LIQUID EYELINER HAR ETT REKOMMENDERAT PRIS PÅ 99 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag hade samma problem, sen testade jag att förvara dom ståendes med tippen nedåt, så att produkten liksom rinner ner i spetsen hela tiden så spetsen inte torkar ut. Då fungerade dom prima igen. Dock tycker jag att dom fungerar bäst på bar hud, och inte så bra på primer och ögonskugga, tyvärr.

Reply

Tack för tipset Sanna! Nyanserna är ju så läckra så de fungerar ju utan problem på egen hand men ibland vill man ju ha något annat på locket och avsluta med en färgad liner. Jag ska i alla fall genast sätta mina två upp och ner. Tack igen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.