emiran_201403022170 emiran_201403022163

The Body Shop Summer Must Haves 2014

The Body Shop spinner vidare på sina BEAUTY MUST HAVES och presenterar en hel drös godbitar som passar perfekt för sommaren, både hemma och utomlands. Produkterna är handplockade utifrån försäljningsresultat och rekommendationer och ger kroppens alla hörn och vrår lite kärlek.

emiran_201403022171

Nutriganics Drop Of Youth. Nutriganics Drop of Youth hjälper dig att uppnå ungdomlig skönhet och gör att din hy ser slätare, fräschare och friskare ut. Massera in ett par droppar, dag som natt, som ett kompletterande första steg i din dagliga skönhetsrutin. Otroligt, det tar så lite som fem dagar för att se och känna skillnaden. Innehåller ekologisk CFT-producerad babassuolja från Brasilien och plantcellsextrakt från strandsilja och bokträdets knoppar. Rekommenderat pris: 375/495 SEK – 30/50 ML.

emiran_201403022166

Aloe Soothing Gel. Denna produkt har fler funktioner då den båda lenar och svalkar samtidigt som den verkar fuktighetsbevarande för huden. används direkt efter rengöring och ansiktsvatten för att svalka lena och fuktighetsbevara känslig eller solbränd hy. Kan användas i hela ansiktet eller på delar a ansiktet. Alla våra Aloe-produkter innehåller högkvalitativ CFT-producerad Aloe Vera från Guatemala som hjälper till att svalka och fuktighetsbevara huden. Rekommenderat pris: 150 SEK/30 mL.

emiran_201403022169

All-in-one BB Cream. All-in-one BB Cream förvandas från en vit kräm till en vårdande foundation. Hur? Pigmentfyllda kapslar frisätter färgen inuti när krämen appliceras på huden – genialt! Bara applicera för en perfekt matchning och en jämn finish. Med 24-timmars fuktighetsbevarande, är denna All-in-One BB cream makeup och hudvård i ett. Finns i fyra nyanser. Innehåller CFT-producerad marulaolja från Namibia som fungerar fuktighetsbevarande. Rekommenderat pris: 200 SEK/25 ML.

emiran_201403022161

Super Volume Mascara. En mascara som sitter länge och ger riklig volym och färg till fransarna utan att smeta av sig. Har både långa och korta strån på applikatorn som är skruvad vilket gör att produkten kan appliceras snabbt och jämnt över fransarna. Passar alla som vill ha dramatiska fransar, även personer med kontaktlinser. Finns i Black, brown och Cobalt Blue. Innehåller CFT-producerat bivax från etiopien som ger fransarna struktur och volym. Rekommenderat pris: 175 SEK/10 ML.

emiran_201403022164

Lip Gloss. Våra Lip Gloss fuktighetsbevarar dina läppar, finns i flera fruktiga färger och är fyllda med glittrande lyster. När du bär dessa fruktiga läppglans blir dina läppar superglansiga med en härlig fruktliknande doft. Dina läppar blir mjuka och lena tack vare vår formula som är berikad med vitaminer och ekologisk CFT-producerad kokosnötolja från Samoaöarna. Finns i 11 härliga nyanser: Coconut, Peach, Raspberry, Mint, Lychee, Cocoa, Mango, Strawberry, Pink Grapefruit, Watermelon & Plum. Rekommenderat pris: 130 SEK/11 ML.

emiran_201403022167

Spa Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil. En mångsidig lätt olja som inte känns fet. Den kan användas för att smörja in eller massera kroppen, som badolja eller som behandling av håret innan du tvättar det. Oljan har en exotisk blommig doft. Innehåller Community Fair Trade-producerad kokosolja från Samoaöarna som bevarar fukten och hjälper till att göra huden mjuk. Rekommenderat pris: 185 SEK/150 ML.

emiran_201403022168

Body Mist. Våra Body Mists är framtagna av extrakter ur frukt, nötter och blommor från naturen och innehåller ekologisk CFT-producerad alkohol från Ecuador. De är perfekta om du vill ha en lätt och fräsch doft för hela kroppen. Våra Body Mists kommer i 9 härliga dofter; Brazil Nut, Coconut, Strawberry, Satsuma, Mango, Pink Grapefruit, Shea, Moringa och vanilla. Rekommenderat pris: 125 SEK/100 ml.

Jag gillar att TBS puttar fram redan existerande produktsortiment för att vi ska få upp ögonen för vad som faktiskt finns i deras hyllor. Några av produkterna – Drops Of Youth, Body Mist, Lip Gloss – har jag redan testat och trivs bra med men jag är kanonnyfiken på Aloe Soothing Gel och Monoi Miracle Oil. Jag håller dessutom på att testa mascaran för fullt och återkommer med omdöme inom en snar framtid!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.