semester

 

Nu drar jag på semester. Första ledigheten sedan 2008, det ska bli SÅ underbart! Jag har blandade känslor inför den här resan eftersom jag är så fruktansvärt flygrädd, men samtidigt vill jag så gärna se NY så det är bara att bita ihop och hoppas på att jag somnar och sover mig genom resan (önsketänkande). Min sambo är jättepeppad och jag hoppas att hans positiva inställning smittar av sig till mig innan avgång.

Jag har förberett några inlägg för kommande vecka men inte särskilt många. Jag har jobbat fram till avresa och helt enkelt inte haft tid och jag känner att ja, det får bli lite bloggsemester med helt enkelt. Det lär bli lite beautyshopping där borta över havet och jag kommer givetvis uppdatera er om allting! Jag är tillbaka i Sverige 26/8 igen, vi hörs då 

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Ha det så härligt! Är inte så lite avundsjuk, shoppa lite för mig också när du ändå håller på ;)

Reply

Vi hade det hur bra som helst :) Jag shoppade nog för fyra, minst :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.