litenewyork

Hej allesammans! Jag är tillbaka i Sverige efter en fantastiskt semester i soliga och hektiska New York. Jag och sambo har haft en alldeles kalastoppen semester med alla typiska turistmål som Empire State Building, Times Square, Ellis Island, vandrat runt i Central Park och tagit en tyst minut vid Ground Zero. Det har varit en grym resa på alla sätt och vis och det har blivit en hel del shopping i Soho, längs med Lexington Ave och turer på Macy’s  och Bloomingdale’s och andra butiker jag knappt vågat gå in i. Det har blivit en massa god mat och andra godsaker och jag har så OTROLIGT mycket att visa här på bloggen. Jag vet knappt var jag ska börja bland alla läppstift, ögonskuggor, rouge och nagellack, haha!

Jag har (jättelägligt) åkt på en trist ögoninflammation, så det blir ingen ögonmake för min del på upp till två veckor eller längre till dess att jag är symtomfri. Med tanke på hur svullet, rött och irriterat mitt öga är vill jag inte komma i närheten med en mascara-borste till dess att det mår helt bra igen. Jag har fått slänga mascara, eyeliner och de linser jag hade med mig till NY just in case det skulle smitta vidare… Urk.

Men ja, det finns inte så mycket annat att göra än att vänta sig igenom det och recensioner för div. mascaror och ögonprodukter får vänta på att mitt öga blir som det ska. SNABBT TAAACK! Jag kom hem igår efter över ett dygn igång så jag är inte riktigt fit for fight än. Bjuder på lite Instagram-bilder så länge till dess att jag fått över alla bilder från minneskortet till kameran och fotat mina inköp.

Hoppas att ni också haft en strålande vecka 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.