loggo

Två gånger om året, en gång till våren och en gång till hösten, bjuder OPI till fest när de lanserar två nyanser i sin lite mer exklusiva och extravaganta lackserie Designer Series. Lacken är tänkta att bli till ”ett smycke för dina naglar!” och tillför ”det lilla extra i både skimmer, nyanser och glittereffekter.” Hösten 2014 erbjuder en kontrastfull glitterbomb i form av DS Tourmaline och DS Titanium.

På bloggträffen i Sthlm fick jag veta att det som gör Designer Series-lacken lite mer luxuösa än den vanliga serien lack är att DS-lacken innehåller diamantpulver som ger lacken sitt karakteristiska djup. Både Tourmaline och Titanium innehåller omväxlande finkornigt som grovkornigt glitter i olika skiftningar som får dem att riktigt stå ut i mängden.

DSTOURMALINETITANIUM

Jag började dregla över Titanium så snart jag såg det med sin blå-grön-grå-ish-bas och sitt holografiska glitter. Promobilden ger verkligen bara en hint av hur det ser ut i verkligheten – SÅ LÄCKERT. Säg till om ni vill ha swatches så kommer det! Tourmaline är inte hemskare det (det är så fint!) med sin hallonröd-rosa nyans med guldigt, persikofärgat och rosa glitter som även det skiftar lite holo-aktigt.

Vad tycker ni om DS-lacken? Har ni testat några tidigare? Jag har varit smått förälskad i DS-lacken sen jag först kom i kontakt med dem och främst för att de tidigare lacken var grymt holografiska och jag i en period var helt körd på holo-lack (det är jag väl förvisso fortfarande men…). Det som får mig lite på tå är det höga priset, en summa som för många kan tyckas overkligt hög för ett enda lack när man för den summan kan få en hel del andra.  Men ja, de är onekligen extravagant läckra.

OPI Designer Series-lack har ett rekommenderat pris på 265 SEK och finns i butik från och med i slutet av September. Lacken kommer säljas på välsorterade salonger, Åhléns City och div. webshoppar som nelly.com och eleven.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.