emiran_201403022470 emiran_201403022469The Body Shop började med ett helt nytt koncept i år – Beauty Must Haves – där redan existerande produkter hyllas lite mer för sina egenskaper även om de har ett par år på nacken. Tidigare i år har vi fått stifta bekantskapen med vårens utvalda produkter, och sommarens, och nu har det alltså blivit dags för höstens mest användbara godbitar.

emiran_201403022537

Activist Shower Gel är den shower-gel som säljer bäst i The Body Shop’s sortiment för män. ”En stärkande, löddrande duschgelé som innehåller en dynamisk doftblandning av citrus samt träiga och kryddiga ingredienser.” Rekommenderat pris: 200 ml/145 SEK.

emiran_201403022544

Shea Body Scrub är en oljebaserad kroppsskrubb med en subtil nötig doft. Huden blir silkeslen samtidigt som den tar bort döda hudceller. ”Innehåller community Fair Trade-producerat Shiasmör från Ghana, socker från Paraguay och sojaolja från Brasilien.” Rekommenderat pris: 200 ml/195 SEK.

emiran_201403022547 emiran_201403022543

Camomile Sumptuous Cleansing Butter innehåller Community Fair-Trade-producerad kamomillolja från Storbritannien och är en hejare på rengöring. ”Denna lyxiga rengöringskräm smälter från en fast konsistens till olja vid användning. Värm en liten mängd på fingertopparna, massera in på torr hy och skölj av med ljummet vatten.” Rekommenderat pris: 200 ml/185 SEK.

emiran_201403022541

Drops of Youth är en av två bestående Must Haves produkter för 2014. ”Drops of Youth hjälper dig att uppnå ungdomlig skönhet och gör att din hy ser slätare, fräschare och friskare ut. Innehåller ekologisk Community Fair Tade-producerad babasusolja från Brasilien och plantcellsextrakt från strandsilja och bokträdets knoppar.” Rekommenderat pris: 30 ml/375 SEK, 50 ml/495 SEK.

emiran_201403022536

Hemp Hand Protector är en intensivt fuktighetsbevarande handkräm för väldigt torra händer. ”Berikad med Community Fair Trade-producerad hampafröolja från Storbritannien och bivax från Kamerun hjälper denna dermatologiskt testade handkräm till att skydda och fuktighetsbevara dina händer i upp till 24 timmar.” Rekommenderat pris: 30 ml/60 SEK, 100 ml/130 SEK.

emiran_201403022540

All-in-One™ BB Cream är den andra produkten som står fast som Beauty Must Haves i år. ”All-in-One™ BB Cream förvandlas från en vit kräm till en vårdande foundation. Hur? Pigmentfyllda kapslar frisätter färgen inuti när krämen appliceras på huden – genialt! Bara applicera för en perfekt matchning och en jämn finish.” Verkar återfuktande i upp till 24 timmar. Finns i fyra nyanser. Rekommenderat pris: 25 ml/200 SEK.

emiran_201403022546

White Musk Eau De Toilette är en ikonisk produkt hos The Body Shop och är fortfarande en storfavorit runt om i världen. ”Denna sensuella, sammetslena doft förenar en berusande blandning av lilja, jasmin, ylang ylang och vanilj tillsammans med syntetisk mysk. Detta är en tidlös doft som är tillägnad alla kvinnor, för alla tillfällen.” Rekommenderat pris: 30 ml/225 SEK, 60 ml/325 SEK.

 

Jag vet inte hur många tuber Hemp Hand Protector jag tagit mig igenom under åren jag vetat om dess existens – en återkommande favorit här hemma! Jag tycker att det är riktigt kul att den kommer uppmärksammas nu under hösten, det är verkligen en klippa. Den luktar dock VÄLDIGT mycket och lite sådär halvsuspekt, det är inte alla som gillar doften av den.

Camomile Sumptuous Cleansing Butter har jag varit nyfiken på sedan den lanserades förra året och jag står alltid fast vid att jag gillar effekten av Drops of Youth. Jag överraskade mig själv genom att faktiskt gilla White Musk som har ett ganska brett spektra av blommiga noter i sig. Tumme upp på den!

Vad tycker ni om höstens Beauty Must Haves, ser ni några favoriter i gänget?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.