emiran_201403022861 emiran_201403022863 emiran_201403022867

EXTRA VOLUME, EXTRA LENGHT, EXTRA CURL, EXTRA DEFINITION, EXTRA LONG-LASTING. Extraordinary 5in1 mascara ger inte bara fransarna fantastisk volym med lång hållbarhet, utan också längd, definition och curl-effekt som öppnar upp blicken. Allt detta tack vare mascaraborstens banbrytande design. Borsten är designad fö att fånga även de allra minsta fransarna för att skapa volym och definition.

emiran_201403022864 emiran_201403022868

 Deborah Milano Extraordinary 5in1 mascara har visat sig vara en sådan där helt okej vardagsmascara som ger mina fransar en helt okej längd, en acceptabel volym och en fin svärta. Jag tycker att den har lite spindelbens-varnings-vibbar – fransarna lätt klippar ihop – men med lite hjälp från den konformade applikatorborsten går det att undvika (ni ser skillnaden på ögonen ovan!). Mascaran är lite för blöt i formulan för min smak och kladdar gärna på ögonlock och i inre ögonvrån, men det går att undvika bara man har tålamod nog.

Älskar jag den? Nej. Ogillar jag den? Nä inte det heller. Bara inte en favorit helt enkelt. Har ni testat den här mascaran från Deborah, vad tyckte ni om den i sådana fall?

Deborah Milano Extraordinary 5in1 mascara har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns bland annat att köpa på eleven.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.