emiran_201403022904 emiran_201403022905-2 emiran_201403022906CIATÉ LONDON HAUTE HOUSE COLLECTION innehåller 5 läckra minilack från Ciaté med ”rich ink formula.” Jag kikade på kitet innan jul men hade inte samvete att köpa det innan jag ordnat med alla julklappar, så jag klämde på förpackningen ett par gånger men mer än så blev det inte. När jag och sambo var nere på stan nu i lördags för att kika in rean hittade jag till min förtjusning Haute House på KICKS rea-bord och det blev ett köp med en gång.

Såhär skriver Ciaté själva på baksidan av förpackningenCiaté’s Haute House collection brings you a seductive set of one-stroke shades to unleash your inner sex kitten. Inspired by luxe lingerie labels, these colors are perfect for pairing with lace and with lashes of gloss and lustrous shimmer making them a must-have date-night mani. With high pigment one stroke color, this is one satisfying quickie!

emiran_201403022907emiran_201403022911

Can Can, For The Frill Of It, Sass Pot, Knee Highs, Tickle My Fancy

Jag är verkligen en sucker för sådana här lack, mörka, fullspäckade med skimmer och världens glow. Samtliga lack är übertjusiga – det guldiga For The Frill Of It skiljer sig från de andra fyra med sin lite duokroma finish och Sass Pot ser nästan ut att ha en svart bas med lila sparkles. Mums!

Ciaté utlovar att samtliga lack ska vara one-coaters vilket faktiskt stämmer med Can Can, Knee Highs och Tickle my Fancy. For the Frill of it och Sass Pot behövde däremot två lager (For The Frill of it hade nog behövt 3), men de var lika tjusiga för det. Jag glömde applicera överlack på samtliga lack, så det kan vara därför de ser lite halvmatta ut!

Har ni testat några av dessa eller något av Ciaté’s övriga lack? Vad tycker ni?

Ciaté Haute House collection har ett rekommenderat pris på 245 SEK (jag köpte mitt för 123 SEK på mellandagsrean).

You May Also Like

4 comments

Reply

Aah, nu såg jag ju vart det var ifrån! ;D
Måste springa dit och kika om det finns någon kvar!

Reply

Haha kul att du hittade det sen ^^

Reply

Jag fick kitet i julklapp och har Can Can på mig nu, älskar alla lacken i denna! :)

Reply

Visst är det tjusigt? :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.