emiran_201403022642 emiran_201403022643 emiran_201403022951

GLAZED APPLE BATH GELLY var en av nyheterna i The Body Shops säsongssortimentet förra året och är helt enkelt en bubbel-gelly som ska fylla badet med lyxiga äppeldoftande bubblor. För det första måste jag väl bara påpeka att jag verkligen älskade Glazed Apple-serien (den är borttagen från TBS hemsida nu, snyft) för att den luktade friskt, fräscht och härligt syrligt söta äpplen. Bath Gelly blev redan på bloggvisningen förra året en riktigt oooh-aaaaah-produkt eftersom det verkligen ser ut som, och har konsistensen av, dallrig (och väldoftande) grön gelé.

Hur fungerar den då? Ja jo, till en början blir det en hel del bubblor men de försvinner innan det hinner bli riktigt mycket bubblor i badet (så som jag vill att det ska vara liksom!). Vattnet doftar iofs gudomligt gott, men jag hade velat ha mer bubbel än så. Lite svår att dosera med anledning av gele-konsistensen: sked eller spatel eller annat är väl att rekommendera. Men doftmässigt, ja då är det här en riktigt godbit men bubbelmässigt får den ett minus.

Har ni testat någon av Bath Gelly-versionerna? Vad tyckte ni om dem?

THE BODY SHOP GLAZED APPLE BATH GELLY innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 175 SEK. Såldes i begränsad upplaga vintern 2014.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag får nästan för mycket bubblor med denna, tar ungefär en halv handfull och håller under det rinnande vattnet. Sen fortsätter jag bara fylla upp badkaret med dusch-munstycket eftersom det ger extra mycket bubbel. Även om jag bara fyller upp som vanligt så får jag mycket bubblor :o

Reply

Jag måste testa igen :P (jag som trodde jag hade försökt tillräckligt många gånger – och haft tillräckligt mycket!)

Reply

Jag får också jättemycket skum med denna. Jag tar kanske en-två matskedar i handen och liksom kramar/fördelar i vattenstrålen tills det är upplöst. Jag har läst att en del tycker att det är jobbigt att göra så men jag tycker om att gegga med den härliga konsistensen :) Och mitt skum stannar kvar hur länge som helst verkar det som, tills jag har badat klart. Så himla skumt (!) att du inte får upp nåt skum som vill stanna!

Reply

Haha men vad tusan! Det kanske jag som tar för lite? Men det känns som att jag använder massor varje gång. men nu måste jag verkligen ge mig på det igen :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.