emiran_201403023014

500 Posh Peach, 501 Candy Store, 502 Spring Bud, 503 Fresh linen

IsaDora är som vanligt helt med på noterna och lanserar fyra pasteller i och med sin vårkollektion Nude Essentials. Jag är glad att IsaDora tagit beslutet att lägga pastell-fokus på naglarna än att låta även lack gå i neutrala jordiga toner. Jag vill trots allt ha pasteller till vår!emiran_201403023013

Swatch-hjulet har belönats med två lager vardera av samtliga lack. De var inte direkt svårlackade, men det märktes att formulan var något tjockare än jag gillar. Det kan finnas risk för svårtorkade typer (men det hoppas jag ju inte på såklart!).

Jag kan inte påstå att Posh Peach, Candy Store, Spring Bud och Fresh Linen på något sätt skiljer sig från andra lack i liknande pasteller – de är inte särskilt unika i sitt slag – men de får mig ändå att mjukna i bröstet bara för att de är så himla fina. Krämlack i ljusa pasteller – finns det något bättre?

Är det något av lacken som faller er i smaken? Vad tycker ni om den återkommande pastell-trenden?

IsaDora wonder nail har ett rekommenderat pris på 69 SEK. Finns att köpa bland annat på KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX osv.

You May Also Like

One comment

Reply

Åh dessa vill jag ha, fy vad fina!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.