emiran_201403023027 emiran_201403023029 emiran_201403023028Go Colossal Go extreme! Leather Black mascara är den senaste versionen av Maybellines succé-mascara Go Extreme. LeatherBlack sägs ha den ”svartaste formulan hittills och 20x mer collagen” än den ursprungliga varianten och ger fantastiskt volym till dina fransar. Leather Black har liksom sina föregångare den specialutvecklade double-pump-borsten för extrem och dramatisk volym.

Leather Black syntes första gången på marknaden med 2014 års höstnyheter men dök även upp i samband med Maybellines Holiday-collection 2014.

emiran_201403023034-2
Jag har testat tidigare versioner av Go Extreme! och har fått en relativt god uppfattning om dem. Mascarorna gör vad de ska liksom, kanske inte sådär superspejsat lösögonfransar-bra, men let’s face it, vilka är det på riktigt? 

Formulan är lagom – inte för tunn, inte för tjock. Fransarna klibbar inte ihop och separerar fint utan onödigt krångel. Ibland tycker jag att borsten är lite för toalettborste-style: jag lägger en del tid på att ta bort kladd på ögonlocket för att den allt som oftast är lite otymplig att använda. Det är dock ett plus i kanten att spetsen är tunnare så att jag kommer in i yttre och inre ögonvrå.

Den ger en bra svärta, ger helt okej volym (men jag hade velat ha lite till) och håller sig fint under dagen. Slokar lite på slutet av mina jobbdagar men då ska jag tillägga att jag jobbar långa dagar. Sammanfattningsvis? Jag gillar den, men ska vi ut och dansa krävs det lite mer ;)

Maybelline Go Colossal Go Extreme! Leather Black mascara har ett rekommenderat pris på 145 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.