emiran_201403023062-2emiran_201403023055emiran_201403023058

Jag kände för att göra någonting igår, men vågade inte ge mig på mycket färg eftersom snön fortfarande faller (I TIMTALS?!), så det blev lite mjukt vårigt med skuggorna som medföljde i paletten jag fick i julas. Det känns som att jag helt kommit av mig med sminket de senaste veckorna, det har varit fullt upp med examinationer och lägenhetsvisningar.

Produktlista: 
Medik8 Serum// Medik8 Hydr8 Day 360 Total Anti-Aging Moisturizer //IsaDora Protect Face primer//Yves Rocher Youthful glow foundation // Yves Rocher Youthful glow powder // Too Faced Candlelight glow // Too Faced Perfect Flush Blush Something About Berry // Make up Store High tech lighter Venus// Make up store Eyedust Lady // Make up store Cybershadow Frosted Shine // L’oréal Paris Million lashes so Couture mascara

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Sötis!

Reply

Aw, gulle!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.