emiran_201403023165 Vaseline Spray & Go Moisturizer Cocoa Radiantmoisturizes in seconds so you can put your clothes right on. Moisturizes & absorbs in seconds. Instantly leaves skin soft, not sticky or greasy. Dispenses evenly with one all-over spray.

Jag köpte den här godbiten i New York förra sommaren och den har kommit lite i skymundan när alla vinterprodukter testats till höger och vänster. Jag fick nys om Vaseline Spray & Go när jag såg en haul-video på youtube och bestämde mig för att lägga vantarna på ett exemplar under semestern. Det gjorde jag rätt i, heh!

emiran_201403023166emiran_201403023167

 Det här är min bästa vän när jag snabbt behöver boosta huden innan jag slänger på mig kläderna (med andra ord ALLA dagar jag jobbar) och sticker iväg. Den är enkel att använda – spraya över hela kroppen, massera in, färdig. Det är lite som att massera in solskydd (de nya på sprayflaska) eftersom formulan är väldigt lätt och luftig. Sprayfunktionen är kanonbra, den ger en bred och jämn stråle och jag behöver bara svepa den en gång på framsida/baksida för att täcka hela kroppen.

Huden känns mjuk, len och  väl omhändertagen efteråt och det luktar gudomligt av kakao. Inte för mycket så att doften tar över utan lagom subtilt och bara sådär hint-igt. Jag förstår att det här är mångas favorit! Visst, det slår inte en krämig väldoftande body butter som gör huden alldeles bolster-mjuk och återfuktad men det är en fantastiskt produkt för den på språng!

 Nu hoppas jag bara att min flaska räcker i evigheters evigheter eller att jag kommer iväg till USA eller England så snart som möjligt så jag kan köpa på mig ett par flaskor till. Jag är rädd att jag inte minns vad jag betalade för den här, men jag tror det var runt 8 dollar. Inte alls farligt!

You May Also Like

One comment

Reply

Åh så den finns i England? Skall be fästmannen skicka över en till mig nu då en låda är planerad att skickas i slutet på månaden i alla fall

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.