emiran_201403023479 emiran_201403023476 emiran_201403023477

Jag föll för Regatta så fort jag såg lacket bland alla sommarnyheter från IsaDora. Det är verkligen koboltblått, kungsblått, klarblått, himmelsblått – kärt barn har många namn. Här ovan har jag två lager Regatta ovanpå dubbla lager baslack (jag tänker missfärgning deluxe utan) och ska försöka påminna mig själv nästa gång jag lackar med det att jag ska slänga på ett tredje lager för absolut täckning.

Gillar ni Regatta som jag, vad tycker ni om det? Jag tycker att det är det perfekta sommarlacket!

IsaDora Wonder Nail har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Regatta säljs under begränsad tid under sommarperioden 2015 och finns att köpa på bland annat KICKS, H&M, ÅHLÈNS, LINDEX MM.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag tycker det är sååå snyggt! Perfekta sommarfärgen :)

Puss

Reply

Jag håller med, det är så läckert!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.