emiran_201403023492 emiran_201403023490emiran_201403023491Glossy Eyeliner 44 Swedish Blue från IsaDoras Blue Breeze-kollektion är för närvarande storfavorit här hemma och används mer eller mindre varje gång jag vill göra något mer än att smeta på lite mascara runt ögonen. Den blå färgen lyser verkligen och står sig riktigt snygg hela dagen utan att smula eller mattas av. Stort plus för den snabbtorkande och vattenfasta formulan, samt den spetsiga applikatorn! 

 Har ni spanat in Swedish blue, gillar ni den här typen av eyeliner? Jag tycker verkligen att färgstark eyeliner gör så mycket såhär års när värmen börjar träda fram och det börjar bli lite för varmt för mycket make-up. Och sen vill jag bara snabbt tillägga att jag inte glömt bort bloggen utan har det lite bergochdalbana privat som gör att jag tyvärr får prioritera bort lite av arbetet med inläggen. Vill bara tacka er för att ni kikar in här ändå, puss på er! ♥

IsaDora Glossy eyeliner Swedish Blue har ett rekommenderat pris på 109 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.