emiran_201403023493
Garnier Micellar Cleansing Water Sensitive Skin är ett rengöringsvatten som snabbt och effektivt rengör och avlägsnar make-up på en och samma gång. Hur fungerar det då? En lite enklare förklaring är att rengöringsvattnet och dess ingredienser, miceller, drar åt sig orenheter/smuts/make-up som en magnet. Den oparfymerade formulan passar alla hudtyper, även känslig hy, och kan även användas för att ta bort ögon- och läppmejk.

Vad tycker jag? Väldigt mycket bra faktiskt! Min hy har verkligen inte varit den bästa den här våren och jag har fått vara noga med att använda produkter som inte gör mer än vad de ska för att min hud inte ska påverkas negativt. Den är dessutom otroligt lättanvänd, badda en bomulls-padd (bomull rekommenderas då de gör något med laddningen som ska dra smutsen ur huden) och dra lätt över huden. Jag behöver arbeta lite mer runt ögonen, särskilt om jag har eyeliner, men den är ändå väldigt effektiv och vänlig för borttagning runt ögon. Jag har aldrig upplevt att den svider som jag märkt att andra removers gjort.

emiran_201403023494

Det kan väl inte bli mycket bättre än såhär känner jag. Du får mycket produkt för pengarna som räcker länge i en bra förpackning med lagom stor doseringsöppning. Det passar känslig hy och får liksom inte den torra huden att strama ÄNNU mer som vissa produkter kan göra. Fortsatt är den snäll mot huden runt ögonen och avlägsnar effektivt make-up oavsett om det är foundation, mascara eller eyeliner. Huden känns ren och fräsch och liksom luftig efteråt och den känns redo för den återfuktning som dag/kväll kräver.

När jag var på Daisy Beauty’s skönhetskryssning tidigare i våras fick vi en grundlig och jätteintressant föreläsning av Garnier som förklarade vetenskapen och all kunskap bakom rengöringsvatten med miceller. Först var jag faktiskt lite skeptisk, men efter att ha sett hur det i grunden fungerar blev det liksom lite mer förståeligt hur hela processen ser ser ut. Hur ser ni (ev. har sett) på det här med micellär rengöring?

Garnier Micellar Cleansing Water Sensitive Skin innehåller 400 ml och har ett rekommenderat pris på 69 SEK.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

ja! den är helt jätte bra! :D

Reply

Håller med! Det ska dessutom komma ut flera versioner, är lite nyfiken på dem!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.