emiran_201403023496Kanske inte det mest välmatade inlägget i världshistorien rent bildmässigt men lacket Road Trippin’ från Depend 7day System (sommarkollektionen 2015) är ändå värt att nämnas både vid namn och bild tycker jag. Det går läckert mot det aprikos-korall-ish-iga hållet med gula inslag och är omåttligt svårt att få till på bild. Som ni ser skiljer sig nyansen åt på bägge bilder men det beror lite på hur solljuset lägger sig på det.

emiran_201403023498

Väl värt att nämna är väl att lacket, när jag tog bilderna tidigare idag, har suttit på mina naglar i 8 dagar. Det är lite slitet ja, utväxten är markant ja (och jag måste verkligen gå och fixa till mina naglar snarast möjligast, kanten är snart löjlig) men det har suttit riktigt fint hela tiden och jag tycker om den somriga nyansen så bra att jag inte brytt mig särskilt om det. Men nu är det ny vecka och dags för nytt lack, haha.

 Har ni testat Depends 7day-system? Tycker ni att det fungerar bra även på naturliga naglar? På mina konstnaglar sitter ju allt som berget men ytskicket ändras trots allt och försämras ju längre jag bär det.

Depend 7Day Hybrid Polish har ett rekommenderat pris på 39 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, ICA MAXI osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.