emiran_201403023500 emiran_201403023501SIZZLING COLOR IS HERE. Unleash your inner beach goddess with stunning summer hues. Inspired by endless summer fun, this fresh new palette gets you in the groove with a wardrobe of chic shades. When the temperatures rise, it’s easy to try a new look, experiment with color, mix it up and play. Freedom is what it’s all about. Want to get inspired? Head to the water’s edge and soak up the sun and the scene. From Montauk to Malibu, the coolest styles can always be found frolicking at the beach.

Inspired by molten days that stretch into fun-filled nights, Essie’s summer 2015 collection presents six shades that put a new spin of summer color. Each shade has a unique sensibility and subtle wit that pushes the fashion envelope. Turned-up and plugged-in, these vibrant shades fuse striking punch-brights with a razor-sharp edge and a touch of cool that’s distinctively essie.

emiran_201403023503Årets sommarkollektion från Essie är en sprakande färghistoria som inspirerats av långa fartfyllda dagar, från morgon till kväll. Av 6 lack är det bara ett som innehåller skimmer, resten är av en helt annan krämig karaktär. Private WeekendSparkling Crisp White, ChillatoFrozen cream Pistachio, Peach side babeSun-ripe peach, Sunset sneaksBright cushy crimson, Salt water happySugar-sweet atlantic blue, Pret-a-surferImmersive marine blue.

emiran_201403023504

 Private Weekend, Chillato,Peach side baby, Sunset Sneaks, Salt water happy, Pret-a-surfer

Lacken är swatchade med två tunna lager och samtliga verkar ha en rätt trevlig formula. Sedan kan det ju bli helt annorlunda väl på naglarna, så sant, men det ska undersökas snarast möjligast! Min favoritfavorit är Private Weekend med sitt läckra skimmer (synd att det inte syns på bilden…) och mjukt blå Salt water happy och det är inte bara för namnets skull, haha. Chillato har jag lite delade åsikter om, jag tycker att det är lite fulsnyggt!

Vad tycker ni om årets sommarkollektion? Den är liksom inte riktigt så bright som jag trodde att den skulle vara i jämförelse med tidigare kollektioner men jag upplever ändå att den är mjuk och iögonfallande.

Essie summer 2015 har ett rekommenderat pris på 129 SEK/per lack och finns i butik från och med v. 24 (så de borde med andra ord finnas ute på display nu).

You May Also Like

2 comments

Reply

Alltså jag gillar den här kollektionen… speciellt Private Weekend, Chillato,Peach side baby :) Jag ser en manikyr framför mig som jag vill testa med dessa lack :)
Sunset Sneaks, Salt water happy, Pret-a-surfer är också jätteläckra men jag har redan för mycket rött och blått ;) Oh who am I kidding.. jag kommer säkert skaffa dem allihopa ;)
Ser en manikyr framför mig med de tre sista lacken också :)
xx

Reply

Blev det något med manikyren? Gud vad dålig jag har varit på att följa upp här inser jag. Haha jag har också för mycket röda lack hemma och jag tycker inte ens om att använda dem :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.