2015_204_F_Back

 

OPI’s välomtalade nagelstärkare Nail Envy kommer under sensommaren 2015 lanseras i fyra helt nya nyanser. Sedan tidigare har NE bara funnits som transparent stärkare, men nu lanseras alltså en pigmenterad version: ”Det har aldrig varit lättare att ha snygga naglar som samtidigt växer sig starka. Ett 2 i 1 lack där man kombinerar ett färgat lack med samma effekt som en nagelstärkare.”

 

colorednailenvy

Hawaiian Orchid, Samoan Sand, Bubble Bath, Pink to Envy

Jag tycker att grundtanken bakom konceptet är bra, vem vill inte ha snygga OCH starka naglar i ett liksom? För mig som byter lack i ett och alltid har färg på naglarna fungerar nog en transparent nagelstärkare lika bra som någon av dessa, men för den som inte vanligtvis önskar mycket färg på nageln och är i behov av nagelstärkare tror jag att detta kan vara ett intressant alternativ. Sedan ser ju Hawaiian Orchid och Bubble Bath riktigt läckra ut, det måste jag ju erkänna!

Vad tycker ni?

De nya nyanserna av Original Nail Envy Nailstrengthener kommer finnas i butik från och med slutet av Augusti och har ett rekommenderat pris på 280 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ska prova snygga färger lite dyrt m värt att kolla upp
borde kommit ut nu i sommar.

Reply

Ja, de kostar ju en slant! Har du kikat vidare på dem?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.