DCV01_venice_12pc_displayJag vet att vi precis börjat njuta av det fina vädret utomhus och att det bara är första dagen på juli månad men nu är det dags att börja presentera det senare halvårets kommande kollektioner! Först ut i högen att uppmärksamma är OPI Venice Collection Fall/winter 2015 som består av 12 lack i allt från klassiskt rött till mjukaste sorbet.

DCV07_venice_minis

Lacken är inspirerade av Italiens färgstarka kultur, lyxiga framtoning och svala elegans som andas det mångfacetterade Venice. Utöver de 12 lack som syns i displayen ovan lanseras även i ett minikit om fyra nyanser, samt ytterligare tre lack (Limited Edition)  vid namn Venice the Party?, Baroque… But still Shopping & St. Mark’s the spot.

 

4

A great opera-tunity, It’s a piazza cake & Worth a pretty Penne

3

Tiramisu for two, Amore at the grand canal & Gimme a lido kiss

2

Be there in a prosecco, I cannoli wear OPI & Gelato on my mind

1

 Purple Palazzo Pants, O Suzi Mio & My gondola or yours?

LimitedVenice the party?, Baroque… But Still Shopping! & St. Mark’s The Spot (Limited Edition)

Vad tycker ni om kommande höst/vinterkollektion från OPI? Är det något av lacken ni blir mer eller mindre intresserade av? Själv tycker jag att det är så kul att se att det smugit sig in så många ljusa sorbet-aktika lack bland de mustigt röda nyanserna, tummen upp!

Venice Collection By OPI finns i butik från och med mitten av Augusti. Rekommenderat pris är 155 SEK per lack. Setet med mini-lack har ett rekommenderat pris på 225 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Huh, it looks so nice! But it+s so strange to think about fall/winter collection now that summer finally started here in Sweden! :D

Reply

I know :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.