emiran_201403023515 emiran_201403023516 emiran_201403023517

Batiste släppte i juni doften Neon Lights som enligt uppgifter jag fått säljas exklusivt på H&M. Doften beskrivs som väldigt somrig och fräsch med doftnoter av jasmin och granatäpple och ska hålla håret sommarfräscht hela dagen lång.  Själv tror jag att jag hittat en konkurrent till min vanliga favorit Cherry (åh syntetiskt körsbär luktar så gott!) och trivs riktigt bra med Neon Lights då det har en alldeles lagom blandning av fruktig och blommig ton ♥ 

Har ni sett/testat Neon Lights, vad tyckte ni om den?

Batiste dry schampoo har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Neon Lights kommer säljas exklusivt på H&M.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.