emiran_201403023518-2

Tidigare i veckan fick jag en sommarhälsning från Vass PR och ACO som vill passa på att påminna om hur viktigt det är att vi tar hand om och återfuktar vår hud under varma sommardagar. Jag fick även ett gäng produkter som är riktigt välkomna nu när sommaren äntligen är här! 

ACO REBALANCING CLEANSING FOAM. Är en mjuk och len rengöringsmousse som är milt parfymerad. Innehåller AHA-syra som har en exfolierande och djuprengörande effekt. Rekommenderat pris 99 SEK.

ACO FACE MOISTURISING DAY CREAM. Är en lätt dagkräm som snabbt går in i huden och verkar återfuktande under hela dagen. Rekommenderat pris 99 SEK.

ACO MATTIFYING FACE SUN CREAM SPF 20. Är en lätt solkräm för ansiktet som ger ett omedelbart och effektivt skydd med förhöjt UVA-skydd. Krämen hjälper till att återfukta huden utan att täppa till porerna. Ger huden en matt finish. Solkrämen innehåller vitamin E som skyddar mot fria radikaler. Rekommenderat pris 125 SEK.

ACO SUN HIGH PROTECTION LIP BALM SPF 30. Ger ett omedelbart och långvarigt skydd mot solens strålar. Skyddar mot UVA- och UVB-stråkning. Återfuktar och mjukgör läpparna utan att lämna någon vit hinna. Ceratet är berikat med E-vitamin och rapsolja och är extra vattenresistent. Rekommenderat pris 39 SEK.

Hur tar ni hand om er hud nu i sommar? Själv ser jag till att dricka så mycket som möjligt, använda tillräckligt hög solskyddsfaktor och se till att återfukta huden så mycket som möjligt för att hålla en bra balans. Jag blir väldigt lätt torr och kan se ut som hej-kom-och-hjälp-mig ibland så jag försöker hålla ordning på det.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.