Aquatic_summer_splash_glamAqatic_summer_splash_glam_2

Egentligen skulle jag ha ordnat ett produktinlägg för L’oréal Paris nya sommar-kollektion Aquatic Nymphea idag, men vädret har verkligen inte varit på min sida och därför blev inte heller några foton tagna. Ibland blir det inte alls som tänkt… Men jag tycker ändå att vi snabbt kan kika in promo-bilderna till kollektionen som verkar lova en hel del färgsprakande flärd. Tänk om jag hade kunnat se ut sådär i poolen jag med! Inte för att jag skulle kliva i med sådana mängder make-up på mig, men ändå!

Vad tror ni om året sommarkollektion från L’oréal? Jag ska försöka återkomma med bilder och information om samtliga produkter senare den här veckan!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.