emiran_201403023523 emiran_201403023524
Nya Italian Summer Fig Eau de toilette ingår i The Body Shops Fragrance Collection (tillsammans med Japanese Cherry Blossom, Fijian Water Lotus, Atlas Mountain Rose & Indian Night Jasmine) där varje doft baserats på traditionella ingredienser från några av världens vackraste områden. Flaskorna är en illustrering av världens olika tidszoner och kartongen har en, från området doften kommer ifrån, traditionell design med en twist för att passa märkets egna internationella stil.

Den nya doften från TBS beskrivs vara en känslokittlande resa in i den italienska sommarens skönhet. Sommaren är den perfekta tidpunkten att bli förälskad i en ny doft. Följ med oss på en doftresa som kommer kittla dina sinnen, skapa minnen och fånga din fantasi. En resa in i den italienska sommarens skönhet. Det är här, i den soldränkta regionen Puglia i södra Italien, som vi har hittat den perfekta ingrediensen för en unik, sofistikerad sommardoft: saftiga fikon som långsamt fått mogna i den italienska solen  – The Body shop


emiran_201403023525

emiran_201403023526Utöver fikonens dominans har Italian Summer fig toppnoter av krokus och vinblad, hjärtnoter av toscanska rosor och basnoter av sensuell ambra och ekträ. Serien består även av ytterligare axplock produkter såsom Fragrance mist (100 ml/195 SEK), Shower Gel (250 ml/135 SEK), Body Lotion (250 ml/175 SEK) & Body Cream (200 ml/210 SEK).

Jag är inte mycket för att äta fikon och har väl egentligen aldrig varit särskilt för att dofta som dem heller, men naturligtvis blev jag nyfiken när Italian Summer Fig trillade ner i brevlådan. Vid första doftprovningen tyckte jag att den var alldeles för tung för min smak, hamnade lite i skymundan och stod ovanpå micron ett par dagar innan jag gav den ett nytt försök. Sen växte den liksom. Jag såg mig själv sitta under ljusslingorna i sommarvärmen på Trädgårn här i Norrköping med ett par spray av Italian Summer Fig vid handlederna och bakom öronen sippande på en god drink. Precis sådär som den ska utnyttjas. Jo, jag ska nog tillåta den växa lite till.

Har ni kikat in Italian Summer Fig, eller någon av de övriga dofterna i Fragrance Collection? Vad tycker ni?

Italian Summer Fig Eau de toilette innehåller 50 ml och har ett rekommenderat pris på 295 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.