emiran_201403023539-2emiran_201403023541

Jag gick en runda på stan i helgen och såg till min stora förvåning att butiken Pinkroom hade en stor NYX-display till förfogande. Jag smet in och kikade lite snabbt på utbudet och fann till min stora lycka att de hade några nyanser av NYX Butter Lipstick (tyvärr inte alla). Jag haffade tag i nyansen Hunk med en gång då det är ett av stiften jag ångrar att jag inte köpte när jag var i New York förra året.

Det som är najs med Butter Lipstick’s är att de är så himla krämiga och mjuka i formulan och glider på som smör på läpparna. De finns i en rad olika och urtjusiga nyanser och Hunk är en av de nyanser jag tycker är läckrast.

emiran_201403023542

Som ni ser är det väldigt bärigt i tonen och jag är så himla svag för bäriga läppstift. Jag vet inte hur många jag har här hemma men jag blir liksom aldrig mätt på dem, de passar både till lite piffig vardag som till fest och ja, jag är väldigt nöjd med mitt inköp.

Har ni testat NYX Butter Lipstick, vilka är era favoritnyanser? Kommentera gärna!

NYX Butter Lipstick har ett rekommenderat pris på 95 SEK. Mitt köpte jag på Pinkroom i Norrköping, galleria Linden.

You May Also Like

2 comments

Reply

Min favorit är pops! :-)

Reply

Åh, den har jag inte kikat på!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.