emiran_201403023544

Såklart (typ) det blev lite skönhets-shopping när jag besökte Gekås för snart två veckor sedan. Mest blev det saker inför kommande flytten till min och sambos nya lägenhet, men lite gott fick ändå följa med hem. Just nu är jag inne i en sådan där fas då jag köper så lite som möjligt och bara det nödvändigaste eftersom jag snart kommer bo i flyttkartonger en tid framöver, så jag var rätt hård i bedömningen vad som fick följa med och inte. Buhu.

emiran_201403023556Scholl Velvet smooth, refill (99 SEK)

emiran_201403023545-2Burt’s Bees foot lotion, peppermint (99 SEK)

emiran_201403023555Claudia Cosmetics Nailpolish, 110 Baby oh! (10 SEK)

emiran_201403023550-2IsaDora Anti Shine mattifying powder 30 Matte Blonde (99 SEK)

emiran_201403023552Malibu lip Care balm spf 30Watermelon, vanilla & tropical (30 SEK)

emiran_201403023554Eccotools Full eyeshadow brush (35 SEK)

emiran_201403023546Eccotools Eye enhancing duo set (tror det var 85 SEK men har tappat bort kvittot, typiskt)

Jag kommer slänga upp separata inlägg om ovanstående med lite mer info när jag kommit igång att använda dem ordentligt. Jag tror att jag lyckades få fel nyans på pudret, och jag hoppas inte att mina fötter kommer lukta som om jag dränkt dem i tandkräm (det kommer de ju förmodligen göra, trots allt) men i övrigt är jag rätt nöjd.

Det fanns inte sådär supermycket som jag inte hade sedan tidigare, men för den som inte har lika stort förråd som mig tror jag nog att man kan fynda riktigt fina grejer. Jag köpte dessutom hem en hel drös bomullsrondeller (jag hittade sådana där stora, woho!) men jag tyckte inte att de var sådär superkul att få med på kort.

Har ni lyckats hitta något när och om ni varit på Gekås? Något av ovanstående ni är mer intresserade av än något annat?

You May Also Like

6 comments

Reply

Å vad kul att shoppa loss på Ullared. jag själv har aldrig varit där men min kära mor brukar handla saker till mig som hon vet att jag gillar. Till exempel brukar hon köpa Veet waxremsor till mig, så att jag har en liten årsförbrukning. :)

Reply

Haha bra med årsförbrukningen! Ja alltså det är alltid roligt att planera för att åka dit men när man väl är där får man slåss för kung och fosterland :D

Reply

Har dom mycket smink o kolla du inte efter sminkförvaring
tycker du att du var nöjd med utbud o priser mvh maria.

Reply

Hej Maria! De har en hel del smink men jag tänkte inte så mycket på förvaring eftersom det inte var någonting jag hade i tanken just då. Utbudet är helt okej och priserna är något lägre än ex. Kicks och Åhléns så vill man handla något basic från IsaDora eller wet’n Wild finns det en del att botanisera runt :)

Reply

Jag har en sån lust att shoppa just nu! Men jag skall försöka spara pengar till London för där blir det säkert shopping! :D

Reply

Haha man kan inte åka till London utan att shoppa!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.